Pozývate svoju rodinu a známych na narodeniny detičiek?

10. okt 2023

Pozivate svoju rodinu a známych na narodeniny svojich detí?

ibrunova
10. okt 2023

Známych? To snáď nie

hederamonstera
10. okt 2023

Zatial iba babkovcov, uvidime dalsie roky, ked uz bude mat kamaratov a tak. Ale nemam v plane nejake velke instagramove oslavy

tanyag
10. okt 2023

Nie, ani známych a ani rodinu nepozývam 🤣 kto chce príde zagratulovať a kto nechce nepríde. Nerobím z toho vedu.

viestta
10. okt 2023

Iba babky. Vsetky deti co mame v rodine ziju daleko, takze ani tie nepozyvame a ani oni nepozyvaju nas.

anjelicek26
10. okt 2023

"znamych" je fakt moc... ak teda nerobite grilovacku s kamosmi v zahrade a v ramci toho vytiahnete tortu pre dieta... narodeniny dietata su vec blizkej rodiny, resp. oslava s par kamaratmi zo skolky...

zafir01
10. okt 2023

Rodinu áno ..pri prvom synovi .prvé vnúča v rodine .pri druhom už len úzku rodinu ( rodičia a súrodenci ) ..
Ibaže teraz majú už všetci deti . Ak by sme pozývali vždy rodičov a súrodencov s deťmi ,bolo by nás 30 vždy 😀 . Chodili by sme 17tim deťom na oslavy .teda 17 detských osláv ročné ,mimo birmovirk ,svätých prijímaní ,svatieb , krstiny ,a dospelackych životných jubileji .
Teoreticky by sme mali každý víkend chodiť niekomu gratulovať a robiť oslavy .
Mám tri deti . Najmladsej 1 ročnej som urobila v úzkom kruhu . A to boja posledná oslava ,už jen na nejaké ohruhle možno občas .teraz bude mať syn 6 rokov . Predčasne sme mu kúpili silnejšiu benzínovú stvrokolku a túži ísť prvý krát do MC donaldu ,tak pôjdeme osláviť jeho narodeniny tam len s mužom a našimi deťmi .
Starší syn má 12 .mal oslavu s jeho kamošmi v bowling bare ,kde hrali turnaj bez rodičov .

zuzanka.zuzu
10. okt 2023

nie. však kto reálne okrem babiek a dedkov (prípadne súrodencov rodičov) vie kedy sa dieťa narodilo? 😀 nikoho to ani nezaujíma, každý má kopec svojich povinností

jana_eyre_2
10. okt 2023

Naposledy som organizovala rodinnú oslavu pred koronou.. bolo to vo februári - najstarší syn mal vtedy narodky.. potom prišla korona a oslavy sa stopli a oslavovalinsme len ako primárna rodina.. mne ako introvertovi to vôbec nevadilo, ale rodinne vzťahy sa troška nastrbili a myslím že sa to aspoň u nás už nevráti do starých koľají.. nenastrbili sa teda kvôli neoslavovaniu, ale tak celkovo je to iné ako predtým..

tento september som chcela znova skúsiť urobiť oslavu najmladšiemu, ale nevyšlo to (raz moja práca, raz vsi u detí 😅) a tak som sa na to vykašľala úplne.. keď majú deti narodeniny, zoberieme ich vždy na nejaký výlet s rodinnými kamarátmi, doma sfuknu sviečky na torte, vyzdobim dom a dáme im darčeky.. ja som mala narodeniny ako dieťa úplne rovnaké a bola som rada.. s deťmi som to preberala viac krát a vyzerá že sa im to takto páči, aspoň to mi tvrdia.. (lebo len kvôli nim mám vycitky z toho že rodinné oslavy nerobím) s rodinou sa stretávame keď nás niekto pozve, chodíme k babke keď ma cas, občas sa vidím so sestrami, ale už nevyvíjam žiadnu aktivitu, lebo už mám dojem že to nie je žiadané a tak som sa prispôsobila..

janinah
10. okt 2023

Nie,len dedko a babka.A už vôbec som nepochopila tie oslavy zo spolužiakmi doma.Len starosť pre rodičov niečo kupovať v podstate cudziemu dieťaťu.

dejka77
10. okt 2023

Ked sme zili v zahranici, pozyvali sme aj znamych (nie vzdy) a parkrat sme boli aj ich detom na oslave. Dcera tam chodila rok do skoly a tam maju taky zvyk, ze robia detom oslavu na nejakom mieste, pozvu sa spoluziaci. Boli sme na niekolkych, jej som taku oslavu nerobila (nie som na take veci). No neviem si predstavit toto absolvovat kazdy rok, aj ked povinne to samozrejme nebolo. Potom sme sa odstahovali.
Odvtedy nepozyvame nikoho, bud v tom case zajdeme ku babke alebo sa niekto u nas objavi, ale nie je to presne v ten den. Dcera tento rok zavolala kamaratky.
A este sme boli na niekolkych rodinnych, co sa pritrafili.

dejka77
10. okt 2023

@janinah Aj u nas sa uz rozmohli taketo oslavy so spoluziakmi. Syn bol este ako prvak spoluziakovi, ale myslim, ze pozval len jeho, nie polku triedy. Raz bol najlepsiemu kamaratovi z triedy, plus este dalsie deti. Jeho otec ich zobral do nejakeho detskeho strediska, ale jeho to strasne bavi takto sa tomu venovat. Brali ho sem tam aj na kupko.
Akoze mne to nevadi, ale doma taku oslavu organizovat nechcem. A co sa tyka vyberu darcekov, mna to velmi bavi a vzdy sa snazim vybrat nieco, co by sa im mohlo pacit. Aj tak sa radsej pytam, co chcu, aby som nekupovala to, co uz maju.

deti95060810
10. okt 2023

známych isto nie a rodinu? kedysi chodili krstní synovi, ale ten už vyrástol a ostatným našim deťom už nechodia...
starým rodičom sa nechce a moja mama zomrela. .....a je po oslavách....

banalu
10. okt 2023

Stari rodicia + nasi surodenci, tak ako na kazdu oslavu. Kamaratov a znamych nie.
Ked bude starsia, predpokladam, ze aj nejaka oslava zvlast pre kamosky (bie celu triedu), ale inak nevidim dovod aby moje kamosky alebo muzovi prisli gratulovat dietatu, ved to niesu jej kamosi 🤷‍♀️

louise
10. okt 2023

Pozývame starých rodičov a občas svokrových bratov, s ktorými sa stretávame aj počas roka. Deti majú ešte oslavu so svojimi kamarátmi.

mamelka
10. okt 2023

Nie. Nechodia ani z rodiny. Amalia má napríklad svoju predstavu ako stráviť narodeniny, chce tortu a keďže ideme koncom mesiaca do Mnichova,tak sa chce stretnúť s kamarátkou ☺️-splníme, chcú ísť na nákupy, takže nebudem nič kupovať, dostane peniaze pôjde na nákupy
Melánia chce ísť v máji do Londýna, tak jej šetríme na Londýn
A robila som tieto oslavy.... 5r nerobím také oslavy a je to super. Zas keď niekto chce vo veľkom oslavovať,tak nech oslavuje. Mne nechodili babky,dedkovia gratulovať, dokonca ani súrodenci mojich rodičov a žijem

kvetinka75
10. okt 2023

nie, iba starých rodičov a známych na čo?

sono2
10. okt 2023

Áno. Po vianočných sviatkoch mame ja aj dcéra narodeniny, pozývame každoročne známych objednáme miestnosť, utužuju sa tak vzťahy. Sme Ale v zahraničí. Sme pozvaní vždy aj my dosť často.
Mladšiu v lete oslavujeme s rodinou.