Ahojte,
chcem sa opýtať či ste niektorá vytvorili pozvánku na oslavu vášho drobca s tým, že ste do nej zakombinovali tip na darček: vytvorili sme synovi termínovaný vklad, aby tam mohli vkladať peniaze, ktoré by si v dospelosti sám vybral.
Resp. ako do pozvánky niečo takéto zapracovať??
P.S. máme malý byt a už tie hračky nemáme kde dávať.
Ďakujeeeem
Ja by som pokyn na vklad priamo na účet určite nedávala, ale kludne napíš vetičku ako sa píše na pozvánky na svadbu… napr. “Ak si niekto hlavu s darom láme, vedzte, že doma už všetko máme. Poteší nás každé euríčko, ktoré Miškovi dobre odložíme. Tešíme sa na vás na oslave!”… nájdeš určite viac inšpirácií na nete a teda čo dajú v obálkach by som potom vložila ja sama…
Ved to dokážeš povedať rodinným príslušníkom aj osobne, že nechceš, aby mu kupovali hračky a hlúposti, či? Takej mame, svokre, sestre, svagrovcom to poviem narovinu.
Fuuu, to by som nedokazala. Terminovany vklad, to vyznieva, ako by ste chceli od nich mailand.
Radsej tak, ako @lindous napisala. To je take jemnejsie.
„Vaša prítomnosť je pre nás tým najväčším darom. Ak by ste nám však chceli niečím prispieť, najviac nás poteší príspevok na budúcnosť nášho syna namiesto hmotných darov.“
„Oslávme tento krásny okamih spoločne! Ak by ste nás chceli obdarovať, budeme radi za akýkoľvek finančný príspevok, ktorý využijeme pre budúce potreby nášho syna.“
„S láskou vás pozývame na oslavu nášho novorodenca. V prípade, že by ste chceli niečo darovať, oceníme príspevok v podobe finančného daru, ktorý nám pomôže v starostlivosti o naše bábätko.“
„Najväčším darom pre nás bude vaša účasť. Ak by ste však chceli niečím prispieť, budeme vďační za finančný dar, ktorý nám pomôže zaistiť budúcnosť nášho synčeka.“
Stačí, že prídete s úsmevom na tvári! Ak by ste však chceli nášho malého obdarovať, radi by sme uvítali finančný príspevok na jeho prvé dobrodružstvá.“
„Oslávme spoločne príchod nášho malého pokladu! Ak by ste nám chceli pomôcť s výbavou, najviac nás poteší nejaký ten eurík na drobnosti, ktoré budeme potrebovať.“
„Naša radosť bude úplná, keď s nami budete oslavovať. Ak by ste však chceli niečo darovať, prosíme o finančný príspevok na výbavičku namiesto hmotných darov.“
@andreakotesovjasné dokážem to povedať, ale s pochopením je to už ťažšie. Už si s týmto lámem hlavu nejdem rok, hračky vyraďujem často aj neotvorené, lebo to nemám kde dávať 🤷🏼♀️
@adelajda25 QR kód na platbu si vytvoríš na stránke https://www.payme.sk/vytvorte-payme
aký úrok máš na tom termínovanom vklade?