Pozvánka na 1. narodeniny

sabinka277
14. jún 2016

Ahojte žienky chcela by som poradiť alebo dajte nejaký nápad na pozvánku na 1-vé narodeniny pre dievčatko... 🙂 Vôbec neviem predstavu mám, že chcem aby tam bola malej fotka, ale neviem ako ďalej 🙂 prípadne kludne sa mi môžte aj n fb ozvať a poslať foto, aké ste mali vy..🙂 fb: Sabínka Znamenáková 🙂

moni244
14. jún 2016

a to sa nedá vygoogliť? veď daj do googla detská pozvánka, obrázky a máš námetov až až

dominika6
14. jún 2016

vygoogli si

marianna_peskova
15. jún 2016

Google, Pinterest, Sashe... Možností je veľa.

hoffmanka
15. jún 2016

@sabinka277 Však daj jej tam fotku a nejaký popis že kde sa oslava bude konať, o koľkej a nejaký citát

sabinka277
autor
15. jún 2016

@moni244 si predstav ze som googlila az az...a nenasla som nic poriadne kde ju dam vytvorit...preto som chcela napady zien z tadialto...

sabinka277
autor
15. jún 2016

@dominika6 a myslis ze to som neurobila?

eeffka
15. jún 2016

@sabinka277 ak mas doma word
tak daj novy / osobne / oslavy

elenita
15. jún 2016

Ja neviem, dievčatá, ale neprežívate to príliš?
Malej to bude určite jedno 😅 a kto potrebuje nejaké extra pozvánky?
Kto má byť vôbec na oslave? Najbližšia rodina alebo chystáte nejakú bujarú párty? 😅
A koniec koncov, ešte máš aj tak vyše 3 mesiace, kým bude 1. rôčik 😉
Ja viem, že je to veľká vec a určite sa na to tešíš, ale úprimne...ja som žiadne pozvánky nikdy neriešila a už vôbec nie na 1. rok.
Teraz, keď pozývajú spolužiakov, im farebne vytlačím v práci na kancelársky papier pozvánku s miestom a časom a vybavené 🙂

sabinka277
autor
9. júl 2016

Nie neprezivam to prilis...co je na tom ked chcem aby moje dieta malo pekne 1ve narodeniny?? A pekne spomienky a fotky? Myslim ze na tom nieje nic zle...je to kazdeho osobna vec a okrem toho ja to tak chcem 🙂 a inak to nebude 🙂

sabinka277
autor
12. júl 2016

@andrejta na? Slusnost by neuskodila...alebo vas to nikto nenaucil?? 🙂 aj to pride na stare kolena 🙂 a dakujem ale uz ich mam doma 🙂

andrejta
12. júl 2016

@sabinka277 ze som sa vobec namahala... Ked budu tvoje kolena take stare ako moje, nebudes musiet zakladat temy o pozvankach na prve narodeniny, ale budes si to vediet pohladat sama, aspon dufam. Ak som mala vykat, tak sa ospravedlnujem 😉