Ahojte, dostali sme pozvanie na svadbu od manzelovho kolegu. Aby som bola konktetna mame pozvanie na sobas a recepciu ktora bude hned po sobasi a potom uz nie. Na svadobnu hostinu idu iba najblizsia rodina. Kedze som na takejto svadbe nikdy nebola tak prosim aby sa vyjadriki ludia, ktori uz na takej boli, co je OK priniest. Kvety su samozrejmost a potom co?? peeniaze?? a netusim kolko. Doteraz sme boli iba na celej svadbe kde sme davali tak cca 100€ na dospelu osobu. Alebo ked sme sli iba na sobas tak iba kvety. Ale na takuto formu svadby netusim ako sa zariadit. Nechcem aby sme boli mimo nejakeho normalneho spravania. Prosim nepiste mi ze kolko uznam za vhodnr lebo keby som vedela tak sa nepytam.
@pericolosa Dala by som aspon 50€ do obalky. Neviem,co na takej recepcii byva,ale predpokladam,ze nejake obcerstvenie a kolace by tam mohli byt.
ano obcerstvenie a kolace tam budu……
Mna by zaujimalo ako dlho bude taka recepcia trvat a kde to bude.. to pojdete z kostola do nejakej restiky na recepciu poviem od 16-do kedy? Ja som bola na svadbe kde po kostole isla rodina na oslavu a kamarati kolegovia prisli vecer o 22-23 a boli do 3-4:00 kto ako proste mali polnocny bufet a kolace pitie.. ale taky model ze po kostole recepcia a potom oslava to som nepocula..
Asi by som dala kvet a 50 eur .. ked tam budete hodinu no neviem. A tiez novomanzelia sa nepojdu v tom case fotit? A co ostatna rodina, to ich budu niekde inde cakat kedy si oni vybavia recepciu s kolegami a kamosmi? Neviem si to v praxi predstavit
to je čosi nové... som ešte nepočula o recepcii po sobáši...
aby som nezostala v hanbe tak do obálky 30 -50 e....
Boli sme v Rakusku tak..
Cca 2 hodky bol vonku takyto "raut"
Boli tam drobne suche kolaciky,jeden obri pecen syra-z toho casnik naberal zo stredu...
A sunka vcelku,riadne stehnisko cohosi..
To tiez krajali...
Velmi posobive
K tomu pecivo a pochutiny ako feferonky,kysle uhorky,horcica....
Samozrejme nejaky alkohol a napoje.
Tam boli vsetci,najmä rozni znamy a tak.ale aj
aj rodina.
Akurat ze potom na hlavnu hostinu a tancovacku uz isli len vybrani hostia.ti najbizsi./myslim/
Kedze ide o kolegu a budete tam velmi kratko,do obalky max.50 eur,alebo kupte drobny dar.
ok Dakujem, ja si to tiez neviem uplne presne predstavit a tiez som o tejto forme nikdy nepocula. Uvifime ked tam pohdeme. Kazdopasne dakujem za rady.
@pericolosa pokiaľ nejdete na hostinu kvety stacia