Dobrý deň ,aký máte názor na to ,keď som s partnerom pomaly 4 roky a v juli budem mať promócie ,pozvali by ste budúcich svokrovcov na promócie ? Akože nemáme Boh vie aké vzťahy,priateľ pracuje v zahraničí a oni mňa nechodia navštevovať počas toho ,ani počas skúšok sa má nepýtali či som urobila alebo čo ,čiže ak ich nepozvem ,myslíte že to bude blbé ? Lebo príde mi divne pozývať niekoho ,kto sa nezaujíma nejak o mňa a ani o moje študijné výsledky 😊
Ja som v čase promócií mala priateľa, s ktorým som bola cca 3 roky a jeho rodičia mi neboli na promóciách.
A ani spolužiačke, ktorá bola s priateľom od 17-tich.
Ani neviem, že by sa partnerovi rodičia pozývali. (ak by to boli už svokrovci, tak ok. Inak som sa s tým ešte nestretla ani u spolužiačok)
Priateľ bol, moji rodičia a súrodenci (a keďže v tom meste mám aj napr. sesternice, tak aj oni boli, ale to sme si boli veľmi blízke a videli sa často v danom meste).
My sme promovali spolu, takže toto bolo vybavené, ale keby nie, tak ja by som nevolala a tiež neviem o nikom kto volal… väčšina ľudí mala proste rodičov, súrodencov, partnerov, max. starých rodičov… počet miest je tak či tak obmedzený často… ja som tam tiež chcela iba mamu a jej priateľa, príde mi zbytočné volať celú rodinu, ľudia si musia brať voľno a prípadne aj cestovať, kvôli polhodinovej ceremónii, počas ktorej ťa vidia minútu si prebrať diplom a spoločnému obedu… ak budeš chcieť pozvi ich niekedy potom na ten obed pri príležitosti oslavy ukončenia tvojho štúdia, možno to trošku pomôže prelomiť ľady, ale nepovažujem to za životne dôležité 😅
Ja som nepozvala ani na jedny . Nikto to zle nebral .
Nepozyvala by som, veď to nieje svadba.
Niektorí to podľa mňa veľmi preháňajú keď tam pozývajú 20 ľudí
Ahoj, nepozývala som. Tiež sme vtedy boli spolu 4 roky, a to som si s nimi rozumela (aj rozumiem) veľmi dobre. Pozvala som rodičov, priateľa a súrodencov. Takisto ani on nepozýval mojich. Podľa mňa to nie je povinnosť a nikto by sa na to uraziť nemal.
Keď sme my s, už teraz, exmanželom mali promócie, boli naši rodičia na oboch. Chodili sme spolu v tom čase 3 roky a prišlo nám prirodzené aby tam boli s nami. Aj rodičia medzi sebou sa poznali v tom čase.
Nepozyvala by som ich. Vacsinou je to teraz tak, ze dostanes urcity pocet listkov pre rodinu, ze kolko ludi si tam mozes na ten promocny akt pozvat. Pokial nemate nejake blizke vztahy, myslim, ze oni s tym ani nepocitaju.
Ak by ste mali vrucny vztah, tak ano. Ale takto nie. Maxinalne si mozete ist niekam sadnut a oslavit, ze si spromovala.
Nie naco preboha😂
Ani ma nenapadlo ich pozvat - a to sme boli v case promocii spolu 3r a bola som v 5m tehotenstva 🙂
Mala som tam priatela, rodicov a starych rodicov.
Nie, nemáte dobré vzťahy a nie sú ani svokrovci ešte.
Nevidím dôvod, aby si sa stretávala s priateľovými rodičmi bez neho. Ani dôvod na to, aby sa ťa pýtali na tvoje študijné výsledky.
Ja som mamu svojho vtedajšieho priateľa pozvala. A nespomínam si, že by sa ma kedy pýtala, ako som urobila skúšky. Ani som sa s ňou nestretávala vo dvojici, bez priateľa. A nie preto, že by sme spolu nevychádzali, vychádzali sme výborne. Len fakt nevidím dôvod na to, aby som sa s ňou stretla bez priateľa.
Nie, len priatela a mojich rodicov. Max surodenec
My sme spolu s priatelom v case promocii aj byvali, ale vobec mi ani nenapadlo pozyvat ich. Naco?
Nie nepozyvala ani keby sa zaujimali.
Nie, je zbytočné tam volat 20 ľudí.. podľa mňa je to.pre rodičov a partnera a dosť. Ale ako si každý spraví tak ma.. my mame v rodine ľudí, čo na promócie celú rodinu volali, bolo strýkovia a kde.kto..
V čase promócii som už bola vydatá a nie, svokrovcov som nepozvala. Celé štúdium sa nezaujímali ako sa mi darí, nepodporovali ma. Pre mňa to bol významný moment a mala som tam len tých ľudí, bez ktorých podpory a pomoci by som to nezvládla 🙂 (išlo o štúdium medicíny a bez podpory by som to naozaj nedala)
Nie, keď som promovala boli sme spolu skoro 5 rokov a ani ma to popravde nenapadlo, boli len moji rodičia a priateľ
4 roky o už je najvyšší čas na svadbu, ak je všetko ok. Ste aspoň zasnúbení? Ak áno, určite by som ich volal, predsalen, je to tvoja budúca rodina.