Ahojte. Mám ísť prvý krát k “svokrovcom” (no iba mama+jej priateľ ) otec žije inde. Ja neviem ale stále sa nosí víno, cokolada ? Nie je to gycove? Čo iné, akú malú pozornosť priniesť? Poraďte mi prosiiim
Spytaj sa partnera, on by mal vediet najlepsie, aka drobnost by ich potesila.
@barbora0308 praveze nevie. Vraj mama chudne tak ja neviem😃
ja by som vzala len kvetinu a neaku cokoladu ... ak ma rada v crepniku ak nie rezane kvety -to potesi stale ...
alebo ak s acitis-spravid darcekovy kos
Ja by som upiekla nejaky kolac a priniesla 🙂
Kvety a dezert mame a flasu maminmu priatelovi. Teda, ak zarabas. Ak nezarabas, staci dezert a hotovo
môžeš aj kávu doniesť, spýtaj sa priateľa akú mama pije. A podľa mňa je to len o tom neprísť s prázdnymi rukami, je jedno čo donesieš a či to nájde využitie. Dojem urobíš hlavne svojim vystupovaním.
Ja by som kvety ako baba urcite nenosila… cokolada a vino su ok.
Tak jej upec nejaky zdravy fitnes kolac, urcite oceni 🤗
Ja som nedoniesla nic a mame dobry vztah. ;D
Prosim ta, len nepec kolac, zakusok. Ludia maju rozne preferencie. Fitness kolac uz vobec nie. Tie su sice nizkokaloricke, ale tazke, nedrzia tvar a pre dobru pekarku su skor kolaciky zien, ktore nevedia piect.
(Peciem aj zdrave a aj nezdrave, ak by ste namietali, ze sa tomu nerozumiem.
Zober kyticku a vino. Vybavene.
Kúp vianočnú ružu v črepníku a víno je vždy fajn nápad.
Kvalitný sekt teraz pred silvestrom? A prípadne niečo od Lindt alebo Ferrero Rocher, čo aj keď nebudú jesť oni, budú mať na ponúknutie.
Vianočná ruža, vianočný svietnik, a ako "fľašu" niečo nealko ( kupujem rochester ginger)
Bude to kvet nekvet, alko nealko