Pozornosť pre staršiu pani

16. aug 2023

Dobrý deň, poradíte prosím, niečo, čo by potešilo staršiu pani pred dôchodkom? Niečo univerzálne, čo by kohokoľvek potešilo... neviem vôbec čo má rada. peniaze odmietla vziať, tak aspoň nejakou drobnosťou by som sa jej chcela odvďačiť. Košík s ovocím, či sladkým? Káva? Alebo niečo originálne?
Ďakujem za každý tip 🙂

alienkami
16. aug 2023

skús trošku priblížiť váš vzťah a dôvod, prečo jej chceš niečo darovať. Či chceš len za seba alebo za kolektív (ak je to kolegyňa), aká suma?

autor
16. aug 2023

Je to pani zo susedstva, neustále niečo dáva našim deťom - ovocie, zeleninu zo záhrady, domáce vajíčka, koláče... Chcela som ju pozvať na kávu, no odmietla , aj zaplatiť som jej chcela, no ani peniaze nevezme. Koľkokrát ideme s deťmi okolo, vždy ma niečo pripravené, alebo počuje deti, že sa hrajú na ulici, hneď ich niečím ponúkne. Nie len moje, aj deti z celej ulice. Rada by som niečo na oplátku, no ja neprestanem, nevyrabam ani veľmi nepeciem...

autor
16. aug 2023

*nepestujem tam mali byť, pardon

doriiis
16. aug 2023

Nákupnu poukážku do Lidla,Kauflandu,alebo kam chodieva nakupovat

autor
16. aug 2023

Ma aj 3 vnucence vo veku mojich približne, keď sú u nej, tak sa tu chodia hrávať.

3009
16. aug 2023

tak niečo pre vnúčatá.

babulkomale
16. aug 2023

Ak sadi, tak nejaku peknu trvalku alebo pivoniu, na jar nejaky vynimocny muskat zaujimavy. Alebo suchy chlieb pre sliepocky nosit ked nazbierate. Alebo vitaminy pre sliepocky.

babulkomale
16. aug 2023

Alebo ked bude mat vnucata u seba, tak krabicu zakuskov ktore vies ze su topka, ked ty nepecies.

tosomja
16. aug 2023

Nám dáva tiež jedna starká vajíčka, keď ideme okolo. 😃 preto tam už nechodíme často, lebo mi je to trápne. Ale má asi 8 mačiek, tak tiež jej nosím odrezky mäsa, či keď vidím granule alebo konzervy, si spomeniem na ňu. Deti sa tešia že môžu nakŕmiť mačky, ona je asi rada, že ju má kto počúvať 🙉

zuzanna33
16. aug 2023

Mi máme tiež milé susedky dala som sušené hríby keďže si už babička nenazbiera alebo som poslala z vianočných koláčikov či pýtať sa či niečo nepotrebuje nakúpiť, lieky vyzdvihnúť a pod.Deti nakreslili obrázok Taktiež si môže jedna kedykoľvek požičať nádobu na bio odpad.Treba sa hlavne popýtať čo má rada ...

hladamematku
16. aug 2023

Zisti od vnúčat čo.ma babka rada, čo rada varí, číta,robí,papa,pije

hankab
16. aug 2023

Upiekla by som kolac, kupila ovocie, ktore nema v zahradke a poslala by som s nim deti - kludne si mozes “vymysliet”, ze ti dala znama a nespotrebujete vsetko. Pripadne kupit kvietok, kludne aj vonkajsi v crepniku a nech si zasadi do zahradky. Zaklad je poslat po detoch, od nich si vezme asi skor ako od teba. Poukazky a peniaze by si podla mna nevzala, ked vsetko odmieta.