Požičovne detských slávnostných šiat v Bratislave

pribinak
18. aug 2014

Caute, baby potrebovala by som odporučiť požičovňu detských slávnostných šiat, ideme na svadbu, mam referencie len na požičovňu deti do gala. Poznáte a máte dobru skúsenosť s pozicovnami tu v BA?
Ďakujem
A este jedna pripomienka, zas, ja chápem, ze aj ta pozicovna potrebuje na seba zarobiť, ale nemôžem za šaty na 24 hod zaplatiť pomaly 80e.

tigri
18. aug 2014

@pribinak Ja som mala pred 3 rokmi dobru skusenost s touto maminou z MMB, poziciavala som tam saty pre obe dcerky, ked sme isli na svadbu, ale musis pocitat s tym, ze tam budes platit este aj vycistenie
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=24590

Tento rok, ked sme boli na svadbe, som uz kupila sviatocne saty v H&M a pre maleho oblek od jednej mamicky a vyslo ma to omnoho lacnejsie a hlavne som sa nemusela stresovat, aby ich neposkodili 🙂

pribinak
autor
18. aug 2014

@tigri nevesta vymyslela, ze druhovia a druzicky majú byt v bielom, jasne, ze sa sa požičať z netu, ale moje dieťa ma taku zvláštnu postavu, ze proste všetky handry najskôr musí skúsiť a az potom to môžeme kúpiť, proste aj ked ho zmeriam, máločo trafim, aby to na takom type postavy sedelo
Ale ďakujem

marcelka932
18. aug 2014

@pribinak ahoj a pre aky vek potrebujes ? A chlapec ci dievca

pribinak
autor
18. aug 2014

@marcelka932 napísala som IP

tigri
18. aug 2014

@pribinak u nej sa to dalo vyskusat, je z BA

pribinak