Potrpíte si na oslavu Valentína?

4. feb 2023

Potrpíte si aby ste tento sviatok oslávili s partnerom, alebo ho nejak spoločne strávili?

angelous1991
4. feb 2023

Nie . Doteraz sme nijak neoslavovali ale muž nabehol minulý rok s veľkou kyticou a šampanským tak som ho pozvala na večeru , vzali sme aj syna . Urobili sme si taký pekný večer

vler
4. feb 2023

Nie nepotrpim. Vydata 20 rokov

marianarem
4. feb 2023

My vobec, nic nam to nehovori, pre mna je to stale taky nejaky importovany a komercny sviatok. S muzom si davame najavo kazdu chvilu, ze sa mame radi, Valentina vacsinou ani nezaregistrujeme.

viestta
4. feb 2023

Nie, je to den ako kazdy iny, zvycajne pracovny a kazdy dostane cokoladu a potom sa uvidi ako sa to vyvrbi ked ich zbastime, syn nam s nou velmi rad pomoze.

trema
4. feb 2023

ano, ked sa da, ideme von na veceru pri svieckach, darceky si nedavame

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
20erika07
4. feb 2023

Deň ako každý iný 🙂

kacernakokse
4. feb 2023

My si povieme, že oslavujeme Valentín, ale vlastne ho strávime tak ako každý iný deň keď máme voľný večer. Vypiplana večera, vínko Netflix a akcia 😂 mám ten sviatok rada vlastne len kvôli tomu, že mi pripomina že nepotrebujeme žiadny Valentín aby sme si dokázali ako sa ľúbime a stravili spolu pekný deň.

pribinak
4. feb 2023

Nepovedala by som že si na Valentína potrpim ale maly darček má poteší
muž vie ako mam rada kvety, tak určite dostanem kyticu a ja mu tiež chcem spraviť radosť tak kúpim nejaké fajn víno
syry hrozno a olivy a urobíme si pekný večer

Ak viem že je v kine niečo čo muž chce vidieť tak kúpim lístky a ideme aj so synom.

Neberiem to ako americký sviatok, ale možno príležitosť urobiť obyčajný deň krajším

Inak tato téma je taka no…..zas má tu polovica koňa udupe utopí a zakope pod zem, ale baby ktoré nič nedostanú lebo majú takých mužov akých majú tak ti nápisu že je to trápny sviatok a nepotrebuje čokoládu a podobne

reanda
4. feb 2023

kazdy sviatok je dobry, preco ho nevyuzit, aby si clovek sprijemnil zivot? nemusia byt darceky a nejake velke oslavy, ale aspon si to nejak pripomenut a nie tvarit sa, ze 'den ako kazdy iny', alebo 'ja nie som clen stada, aby som na povel oslavoval komercne sviatky"
🙂

autor
4. feb 2023

@reanda veľmi pekne napísané a suhlasim! 🙂

bessie12
4. feb 2023

ked chcem potesit priatela nejakym darcekom, tak nepotrebujem na to nejaky komercny sviatok 😉

sense
4. feb 2023

Ja nie, on ano

majkakvet
4. feb 2023

Len ked mi na zoznamke napise americky vojak he he 🙂

natalka13
4. feb 2023

Nie, tento rok nam vsak vyslo ze budeme na valentinskom predstaveni kabaretu.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivangeline
4. feb 2023

Nie ale nieco malicke si vieme pripravit. ;)

siska53
4. feb 2023

Nie.

miskakyska
4. feb 2023

@pribinak hlavne, že ty vieš akých mužov majú baby..🥴
..ja nepotrebujem dostávať darčeky a kytice a neviem čo len skrz toho,aby som sa tu na Valentína chvastala, že som niečo dostala...mne stačí, keď sa ma každý deň opýta a zaujíma sa,ako som sa mala, čo má trápi, že ma chodí každý deň čakať k vlaku, že sa v týchto závejoch brodi po kolená v snehu,aby mi "vydupal " cestičku k vlaku ...čaká ma s teplým čajom...toto sú pre mňa prejavy lásky ,nie,že musím dostať kyticu,lebo ináč by som bola na koni za čudáka..

gertrudaosem
4. feb 2023

Už nie

tianna
4. feb 2023

Nie, bežný deň 🙂 veľmi sme to prežívali akurát keď sme boli spolu 1.x na Valentína 🙂 čo už je teda 15 rokov dozadu 😁

mima1608
4. feb 2023

Nejako extra to neoslavujeme, ale zvykneme si aspoň nejakú drobnosť darovať - kvety, bonboniéru alebo plyšáka ☺️

pribinak
4. feb 2023

@miskakyska no viem, nie všetkých poznám to je jasne, ale čítam tu často: zabudnú aj na narodky svojej ženy, nie ešte aby kúpili niečo na Valentín
Vulgárne im nadavaju, podvádzajú ich, prechlastajj prachy, …

Nikto sa nechvasta, odpovedali sme tu viaceré na otázku, nemusíš až tak veľmi závidieť, daj si cajik

natalka13
4. feb 2023

Ked uz tak na Valentina sa posielaju valentinky- pohladnice, nie gycove ponozky vankuse a podobne.
Podla toho ten sviatok vznikol. Neposlal jej ani kvety ani cokoladu a uz vobec sperky.

natalka13
4. feb 2023

@miskakyska tiez som radsej ze namiesto tulipanov, teraz robi krevety na cesnaku a chladi prosecco. A ja mozem mat vylozene nohy.

20erika07
4. feb 2023

@reanda nemala by som sa tvarit ze je to den ako kazdy iny a mam si pripomenut co ? Lebo pre nas je to den ako kazdy iny, pretoze v kazdom dni si prejavujeme lasku a jej rozne podoby , tak rozmyslam co je dobre si pripomenúť 🙂 pytam sa zo zvedavosti, nie vyrývačne ☺️

kate_cs
4. feb 2023

My sme ho naopak prestali oslavovať. Obe deti narodené prelom októbra/novembra 😀

marca12
4. feb 2023

Vobec,ale dame si darcek nieco sladke. Ale ze by sme ho oslavovali,to nie.

osky
4. feb 2023

Nikdy nie nejak prehnane ale vzdy sa obdarime aspon kvetom,sladkostou..niekedy ideme do restiky,inokedy na vinko,niekedy len doma pri TV.
Podla okolnosti a nalady

29simona29
4. feb 2023

Sme spolu 15 rokov v šťastnom a vyrovnanom manželstve, cez to všetko valentína absolútne neriešime, pre nás oboch komerčný americký sviatok..Ale! Za to si vieme kedykoľvek spríjemniť akýkoľvek deň, ísť na večeru, dať si bez dôvodu večer šampanské. Ísť na rande bez detí- nie iba keď máme sviatok, ale hocikedy, kedykoľvek a najradšej v také bežné dni..A keďže takto fungujeme počas celého roka, najmenej nas láka robiť niečo v konkrétny deň, keď to robia všetci z princípu..A inak, manžel mi práve dnes kúpil smaragdovo briliantový prsteň, po ktorom som veľmi dlho túžila- iba tak, nemám sviatok, ani nič😍💫Takže takto nejako fungujeme my😉