Potešili by vás jedlé darčeky na Vianoce?

9. dec 2024

Potešili by vás jedlé darčeky na Vianoce? Niečo na štýl domáci med, džemy, domáce makrónky, kvalitná čokoláda Lyra na prípravu horúcej čokolády atď....

gab
9. dec 2024

mna ano

lubina
9. dec 2024

moja mama mi vzdy na Vianoce da, okrem ineho, aj domaci med. Vzdy povie, ze to mam pouzivat len pri chorobe 🙂. Ale vzdy ma to potesi. Sama si ho nemam kde kupit, tak ho dostanem,

oceanahory
9. dec 2024

Jasne! Urcite viacej ako ponozky 🫣

simona20201309
9. dec 2024

Ja radšej tie ponožky.

barla5
9. dec 2024

Mňa áno, ja mám najradšej praktické a spotrebné darčeky, pre mňa kľudne aj panvica alebo prací prášok.

cafelatte
9. dec 2024

Áno mam rada darčeky, ktoré viem spotrebovať ci už na jedenie alebo starostlivosť o telo, lepšie ako vystavna vazicka, na ktorú sada prach. Takéto darčeky dávam aj ja.

mirola
9. dec 2024

mna nie, pre mna su jedle darceky davane na Mikulasa.. mam rada darceky, ktoré zostanú.. a teda nie vazicky a podobne, ale naozaj nieco trefne, co ma ten clovek na ociach

refly
9. dec 2024

No, ja mám najradšej spotrebné darčeky, takže určite áno.
Akurát treba vybrať veci na mieru. Taký domáci džem by tuto išiel rovno do koša a makrónky sú síce vizuálne pekné, ale ešte som nestretla nikoho, komu by to aj reálne chutilo.

januska12323
9. dec 2024

Určite áno, keď nezjem ja rozdám rodine.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinaba
9. dec 2024

Ja som dostala med na Mikulasa. Jedle darceky mi pridu vhodnejsie pri tejto prilezitosti. Vianoce vnimam trochu viac materialne 🙂 Nie, nemusi to byt drahe, taka knizka by ma viac potesila ako med. Ale na Mikulasa ma velmi potesil. Ale napr. ak by som to dostala od klientov ako pozornost k Vianociam, tak ano, potesilo by to.

caar_oliine
9. dec 2024

My vyrabame akurat na vianoce slaninový džem 😀 každý muž z našej rodiny (sú to celkom fanúšici hamburgerov a grilovačkek) dostane k “normálnemu” darčeku aj tento malý džemík 😃 za mňa áno, ak je to ako doplnok k inému, nespotrebnému darčeku. Záleží od obdarovávaného.. Mňa určite by potešil taký darček 🙂

pribinak
9. dec 2024

Med, orechy, domáci džem či klobáska by má potešili viac ako sprchac (taka tá kazeta napr z tesca, že sprchac a šampón)

vilma7
9. dec 2024

Samozrejme, aspoň to nebude doma dlho zavadzat.

deti95060810
9. dec 2024

nie... orechy sa mi váľajú po terase, zaváranín mám plnú špajzu.
mne stačia len peniaze - kúpim si aj sama čo potrebujem.

evita2222
9. dec 2024

Áno

laskonka_lasky
9. dec 2024

Nie

patka06
9. dec 2024

na Vianoce nie, skôr na Mikuláša, ale pri domácich som opatrná - potrebujem vedieť od koho sú
Na Vianoce jedine tá čokoláda, radšej nákupná poukážka ako potraviny

tanyan
9. dec 2024

@refly Môžeme sa stretnúť. 😉 (... aby si niekoho stretla)
Mne makrónky veľmi chutia a dcéra ich úplne miluje. A rada sa postarám aj o ten domáci džem. ❤

tykat
9. dec 2024

Ano 😊 mna potesi vsetko.
Ak to nie je nejake vymetanie polic, vtedy sa netesim ale najavo to nedavam.

autor
9. dec 2024

@patka06 To je pre blízku rodinu, nie pre klientov. Brat, sestra, svokrovci atď... Darček má byť pomerne low cost, nakoľko som na materskej a financií nie je na zvyš, ale zároveň aj kvalitný (nechcem zasa dať nejakú blbosť). Už neviem, čo im dať, mám pocit, že konzumovateľné darčeky aspoň nezapadnú prachom a viem, že oni majú radi sladké.

autor
9. dec 2024

@tanyan 😃myslím, že ešte nejedla fakt dobré makrónky. To treba aj vedieť piecť. A hlavne spraviť chutnú ganache.

tanyan
9. dec 2024

My sme už kupovali na Vianoce napríklad aj tie vianočné "balíčky" salám a klobás, pre milovníkov mäsa a mäsových výrobkov. Videla som tento rok Mecom, ale v minulosti aj Baron, Tauris... Niektoré boli aj s vínkom.

zzzzza
9. dec 2024

Ano

kikazoe
9. dec 2024

nie, len toto nie.... ja beriem jedlo ako nutnosť na prežitie, nie niečo čo je dar- nežijem aby som jedla ale niečo zjem aby som žila !!! a nie, ani výberové drahé vino či rum... nie a nie :D

ivik4
9. dec 2024

Nie, neznasam taketo somariny dostavat
A ako dar pod stromcek sa mi to absolutne nehodi

viestta
9. dec 2024

Rozhodne radsej nieco jedle ako dalsi pracholapac. Uz som vycvicila tych co nevedia co mi kupit, ze radsej nech kupia nieco na jedenie ako na pite alebo nieco s cim si neviem rady. Aj ja radsej odnesiem nieco jedle ako nejaku kravinu, ktora bude len zavadzat. Neznasam sviecky, nemam rada ked dostaem kozmetiku. Radsej nech sa kazdy spyta alebo donesie pol kila kvalitnych klobas alebo sacok kavy ako toto.

oceanahory
9. dec 2024

@deti95060810 Takze radsej chces do obalky 3 € ako domaci med? 😅 Pochopim toto zmyslanie pri hodnotnych daroch, ale tu sa jedna o malickosti...

simca06022011
9. dec 2024

Za mna lepsie toto, ako kozmetika, knihy (hlavne take, co kupuje kde kto, co ani nevie co citam) ... a skor take.. balik dobrej kavy, cokolady, orechy, orechvy v cokolade... byvaju aj rozne darcekove kazety specialit, predminuly rok som kupila rodicom napr. sadu sirupov z ihlicnanov, cize trochu liecive :DD
Makronky, a nejake dzemy, by mi neprisli take wow... :D celkovo makronky vobec nemusim, za mna je to prilisne halo za nic (a ano, jedla som ich az az, dokonca na makronkovej jazde po parizi som bola...), ale ak to ma niekto rad, preco nie = ja by som skor trvalivejsie trosku nieco...
u mna peniaze, poukzaky su uplne no go.. v zivote by som to nikomu nedala :DD

jesenzima
9. dec 2024

Oriešky a syry by ma potešili 🙂