Baby poradte mi nejaky vtipny darcek neteri k 20.
@silvusias kupila som take tuzkove lepidlo v Pepcu, čo drzi viac-menej silou vôle, preto nebol problem ani odlepiť peniaze😉
tak dalo sa s tým viac vyhrat, mna nenapadlo, že mensia bankovka musí byt vo vnútri, aby tá sukňa bola rovnako dlha na všetkých miestach a nechala som si to na poslednú chvíľu, tak som to nestihla dat do podoby, ako som si predstavovala..
zalezi co ma rada, podla mna v takom veku potesi aj napriklad nejaky kvalitny parfum, alebo nejaka drahsia kozmetika, takymto dievcatam, v takom veku podla mna sa to uz rata 🙂
@rumba01 lenže peniaze sa veľmi rýchlo rozkotúľajú, človek z nich nič nemá, žiadnu spomienku ani nič také :-/
vtipny ? hračku https://www.kidmania.sk/eshop/drevene-hracky/c-... :D :D ja by som sa pobavila.. ale nie :D vezmi ju na huste reci ci ako sa to vola
@barborkabar ano ja viem a plne s tebou suhlasim, lenze niekedy fakt clovek nevie co kupit a je lepsie ked si to kupi sam a potom ma v hlave, ze to ma kvazi od neho. ja kazdu jednu vec co mam, tak viem, od koho to je, aj ked sa jedna o oblecenie a ine taketo veci.
za mna nieco na co nezabudne, napriklad skok s padakom alebo lietanie v tom veternom tuneli, co je v mikulasi, proste nieco, co si bude pamatat 🙂
Pre 20 ročnú budú naj peniažky, alebo nákupná poukážka, mozes dat kreatívnou formou. Mne sa to moc nepodarilo, ale malo to uspech