Poraďte reštauráciu v Bratislave na svadobný obed.

bodka1234
13. júl 2019

Ženy, poraďte prosim reštauráciu/ priestor v Bratislave najlepšie v okolí konskej železnice ale kľudne aj v rámci BA a okolie, svätý Jur, Pezinok, kde majú priestor pre vás 17 ľudí z toho 4 deti. Najlepšie v súkromí. Hlavne nie moc drahé len nejaký obed z troch chodoch, posedenie a domov. Vdaka

evkamotka
13. júl 2019

Pozri Pezinok Tilia. Ma 4*,maju velky salonik, veeelmi pekne priestory. Jedlo je z Restauracie Pres, listok s cenami kuk na ich stranke (s hotelom je to 1 kuchyna) za prenajom salonika sa neplati. Je tam koberec (nam ho vyhovuje k detom, nesmyka sa a nie je zima)

evkamotka
13. júl 2019

Este dodam, ze napoje, aj alkohol su od nich, no mozes si doniest syry, pagace, tortu.... Maju super sikovnych casnikov

zuzka102
13. júl 2019

Hotel Agatka na Čiernej vode má taký veľmi pekný krbovy salónik, zmestí sa tam cca 20 ľudí. Jedlo skvelé, aj komunikácia ohľadom všetkého pri organizovaní.

bodka1234
autor
14. júl 2019

Ďakujem len ja som ti chcela ponat tak viac neoficiálne. Keďže obrad bude trvať cca Max 15-20 min, nebudem mať ani biele šaty, navyše budem už asi v 6. Mesiace vtedy. Len výslovne nejakú reštiku asi kde bude nachystaný obed, teda nejaké predjedlo, polievka a hlavný chod, potom sa dá kávička rozkraja sa torta a ideme domov. A určite si chcem doniesť vlastnú tortu a koláče.

bodka1234
autor
14. júl 2019

Ešte ten hlavný chod tak z ponuky reštaurácii čo som pozerala katastrofa, tri opečené zemiaky a 2 plátky panenky a cena že 19.00€. to už poznám moju rodinu že budú hladny z toho len. Tak som sa rozhodla že predjedlo bude asi falošný tatarák s 2 hriankami, polievka klasika vývar, a hlavný chod marinované rebierka. K dispozícii budú koláče na stole, nejaké slané, môžu si objednať pivo, víno, tvrdé, kávu, a potom by som to buď ukončila krájaním torty, alebo ak to bude normálny podnik s normálnym cenami tak dáme ešte ďalší chod resp také švédske stoly kde sa dajú grilované krídelká, tatarák, nejaké syry a tak. Ale vážne nehľadám reštiku kde je v menu napísané gurmanska práva farmárka bravčová panenka zo šťastného prasatá na zelenom korení, pečené zemiaky a na stôl donesú dva pol centimetrove plátky mäsa s troma mini pečenými zemiakmi.

evkamotka
14. júl 2019

@bodka1234 Pres robi paradne porcie, hladni neodidete a ceny maju fajn. Ked sme mali krstiny zhodou okolnosti 17 ludi, objednali sme si aj drahe flase vina, vsetci kavicky, capucina, salat.... A platili sme presne 300e. Aj vzhladom k prilezitosti su tie priestory naozaj pekne. Kolace a spol si samozrejme mozte doniest este vam na to aj taniere daju

bodka1234
autor
14. júl 2019

@evkamotka pres? To je pezinský preš?

alieeenka13
14. júl 2019

@bodka1234 my sme už boli viackrat v hoteli nivy uzavretá spoločnosť, chutne navarené, možnosť si priniest vlastne pochutiny aj aj sa dá parkovat

evkamotka
15. júl 2019

@bodka1234 peznsky pres ano, ten vari, priestory radim vedla v hoteli tilia****, na prizemi maju pekny maly aj velky salonik. Je to jeden majitel tak maju spocnu kuchynu

mamcotka
18. júl 2019

Ja ti doporučujem reštauráciu u Jánošíka , majú dole salónik kde sa vojdete a budete mať súkromie. Vedia ti dať do chladničky torty a aj výzdobu si môžeš sama spraviť. A budeš platiť len za konzumáciu žiadny prenájom..

ajja1
4. dec 2024

@zuzka102 Dobry den Zuzka, prosim platili ste v hoteli Agatka za prenajom salonika? Chceli by sme tam urobit posedenie k narodeninam dcerky, budeme tam 20 ludi s kompletnym obedom a trochu ma zaskocilo, ze si za prenajom vypytali este 50 EUR

zuzka102
4. dec 2024

@ajja1 dobry den, no musela by som pozriet v nejakych zaznamoch, uz je to 8 rokov dozadu, ale ak si dobre pamatam, tak platili

ajja1
4. dec 2024

@zuzka102 dakujem za odpoved, povedali mi, ze sa tak plati za kazdy samostatny priestor, tak asi sa tym budemem musiet zmierit

luccija
4. dec 2024

@ajja1 buď to je za výzdobu, alebo to potom odrátajú nie?
@bodka1234 nechcem ti to znechucovat, ale ja by som tatarák nejedla a rebierka tiež nie.
Kamarátka si chválila v Bernolákove názov napíšem nenapadá ma teraz, ak ti to nie je daleko

luccija
4. dec 2024

@bodka1234 Bernolákovo Palenica