Ženy, poraďte prosim reštauráciu/ priestor v Bratislave najlepšie v okolí konskej železnice ale kľudne aj v rámci BA a okolie, svätý Jur, Pezinok, kde majú priestor pre vás 17 ľudí z toho 4 deti. Najlepšie v súkromí. Hlavne nie moc drahé len nejaký obed z troch chodoch, posedenie a domov. Vdaka
Este dodam, ze napoje, aj alkohol su od nich, no mozes si doniest syry, pagace, tortu.... Maju super sikovnych casnikov
Hotel Agatka na Čiernej vode má taký veľmi pekný krbovy salónik, zmestí sa tam cca 20 ľudí. Jedlo skvelé, aj komunikácia ohľadom všetkého pri organizovaní.
Ďakujem len ja som ti chcela ponat tak viac neoficiálne. Keďže obrad bude trvať cca Max 15-20 min, nebudem mať ani biele šaty, navyše budem už asi v 6. Mesiace vtedy. Len výslovne nejakú reštiku asi kde bude nachystaný obed, teda nejaké predjedlo, polievka a hlavný chod, potom sa dá kávička rozkraja sa torta a ideme domov. A určite si chcem doniesť vlastnú tortu a koláče.
Ešte ten hlavný chod tak z ponuky reštaurácii čo som pozerala katastrofa, tri opečené zemiaky a 2 plátky panenky a cena že 19.00€. to už poznám moju rodinu že budú hladny z toho len. Tak som sa rozhodla že predjedlo bude asi falošný tatarák s 2 hriankami, polievka klasika vývar, a hlavný chod marinované rebierka. K dispozícii budú koláče na stole, nejaké slané, môžu si objednať pivo, víno, tvrdé, kávu, a potom by som to buď ukončila krájaním torty, alebo ak to bude normálny podnik s normálnym cenami tak dáme ešte ďalší chod resp také švédske stoly kde sa dajú grilované krídelká, tatarák, nejaké syry a tak. Ale vážne nehľadám reštiku kde je v menu napísané gurmanska práva farmárka bravčová panenka zo šťastného prasatá na zelenom korení, pečené zemiaky a na stôl donesú dva pol centimetrove plátky mäsa s troma mini pečenými zemiakmi.
@bodka1234 Pres robi paradne porcie, hladni neodidete a ceny maju fajn. Ked sme mali krstiny zhodou okolnosti 17 ludi, objednali sme si aj drahe flase vina, vsetci kavicky, capucina, salat.... A platili sme presne 300e. Aj vzhladom k prilezitosti su tie priestory naozaj pekne. Kolace a spol si samozrejme mozte doniest este vam na to aj taniere daju
@bodka1234 my sme už boli viackrat v hoteli nivy uzavretá spoločnosť, chutne navarené, možnosť si priniest vlastne pochutiny aj aj sa dá parkovat
Ja ti doporučujem reštauráciu u Jánošíka , majú dole salónik kde sa vojdete a budete mať súkromie. Vedia ti dať do chladničky torty a aj výzdobu si môžeš sama spraviť. A budeš platiť len za konzumáciu žiadny prenájom..
Pozri Pezinok Tilia. Ma 4*,maju velky salonik, veeelmi pekne priestory. Jedlo je z Restauracie Pres, listok s cenami kuk na ich stranke (s hotelom je to 1 kuchyna) za prenajom salonika sa neplati. Je tam koberec (nam ho vyhovuje k detom, nesmyka sa a nie je zima)