ahojte maminky mam dilemu aky vianocny stromcek.a aka vyska je idealna.a ani farebnost ozdob neviem.aka vynikne najkrajsie na stromceku...poradite mi su to nase prve rodinne vianoce 🙂 🙂 😉 dakujem,a pripadne aky darcek muzovy davate pod stromcek... 🙂 dik..
@moncicatko19 tema o darceku pre manzela je tu 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/darcek-pre-13-14-rocneho-chalana/ skus popozerat, mozno sa inspirujes
my mame (zase raz 😝) zivy strom, aj ked si kazdy rok hovorime, ze uz nekupime zivy (a taky velky 😀), ale vzdy sa stromisko nejak ocitne doma 😉 ja mam ozdoby roznofarebne - mne sa paci, ked su rozne - toto mam od mamy, tento vtacik je este po prastarkej, toto robila dcerka ked mala 3 roky... proste zbieram spomienky 😵 😵
zvaz si, kde stromcek umiestnite (+ ak davate ziarovky, aby vam dociahla snura do elektriky...) a podla toho zvolte velkost; vyberajte strom hlavne rovny, sumerny a nie velmi husty, aby sa vam dal ozdobit...
prajem vam krasne vianoce plne pohody a stastia 🙂
pamatam si, ze pri nasich prvych sme spociatku boli aj trocha smutni, ze nie sme s rodinou, ale to preslo 😉
a zaviedla som "zvyk": jeden rok pridu na veceru nasi, druhy rok svokra, treti rok my ideme k nasim, stvrty my k svokre a nikto sa nemoze urazit, nadut, kazdy sa vie zariadit a po veceri nemusime obehavat obidve rodiny, staci len jedna 😀
🙂 tu su ale dilemy 🙂
kazdy ti asi poradi ine, ale ved su to vase vianoce, tak si ich urob po svojom 😉
niekto dava ozdoby podla trendov, teraz je tusim in fialova, ale ja si neviem, predstavit,ze by som kupovala kazdy rok nove ozdoby. Mne sa aj tak najviac paci klasicka, cerveno-zlata kombinacia.
@zuzanocka dakujem:o)aj vam prajem krasne vianoce a stastny novy rok:o)
☹ a nikdo nic? ☹ ☹