Poraďte námet na tortu a výzdobu na oslavu 5 ročnej dcéry

vatiky
19. sep 2012

Poraďte mi nejaký dobrý námet na tortu, výzdobu, menu a tak... 🙂 Ďakujem babenky 🙂

cerez
19. sep 2012

Čo tak torta v tvare kabelky?

eaka
19. sep 2012

v tvare kabelky pre 5-ročnú??? no ja by som volila obľúbenú postavičku... hello kitty, rapunzel a čo ja viem, čo práve letí..čo malá žerie 😉 alebo čo ju baví.. motýle, kvety..

evakva
20. sep 2012

@vatiky Moje krsna malo smoulikov a smoulinku. Velmi sa pacilo

sympa1
20. sep 2012

tak daj urobit podla toho co najviac bavi tvoju dcerku...moja mala asi 3 roky po sebe konikove motivy...lebo koniky u nas vyhravaju 🙂

cerez
20. sep 2012

@eaka Vychádzala som z vlastnej skúsenosti. Som prekvapená, že to niekoho prekvapilo? Nie všetky detičky sú na postavičky napr. hello kitty. 100 ľudí, 100 chutí.

eaka
20. sep 2012

@cerez no, však každého prekvapí niečo iné 😉 ale na druhej strane, vatiky asi také všeobecné témy napadli aj samu a možno čaká práve na takéto "prekvapujúce" 😉

vatiky
autor
20. sep 2012

@evakva Na to som myslela aj ja...ale teraz ju bavia morské víly, tak asi sa uberiem tým smerom.Ďakujem...

vatiky
autor
20. sep 2012

@sympa1 Aj my sme mali doteraz koníkové, ale chcela som niečo iné...spomenule mi keď sme sa rozprávali, že chce morskú pannu, tak skúsim. Ďakujem za radu...

dm1
20. sep 2012

@vatiky tu mas nejake s morskou vilou pekne - inspiracie z netu. Ja som robila tuto https://www.facebook.com/media/set/?set=a.21388...

xlea
20. sep 2012

kukni na www.babyparty.sk.... nametov je tam kopa

vatiky
autor
20. sep 2012

Ďakujem pekne, aj za stránku, veľmi mi pomohla.

vatiky
autor
7. okt 2012

Oslava sa vydarila a torta bola na motivy morskej panny. Mala uspech. 🙂