Poraďte lacný darček pre ocina k 60 narodeninám

kubkonika
4. nov 2012

Ahojky,
poraďte mi,prosím vás,čo praktické mám kúpiť ocinovi k narodeninám.Mám k dispozícii do 30 eur a nehcem ísť s 30 eurami v obálke.Chcela by som niečo praktické,keďže tiež nemá peniažky navyše a po maminkinej smrti je s bratom a sestrou sám.
Vopred vám za všetky tipy veľmi pekne ďakujem.

evulilik
4. nov 2012

Nejaký, tlakomer, holiaci strojček, masážny prístroj, lacnejší mobil .. Pozri dajaké elektro.

velvet26
4. nov 2012

ja si tiez myslim, ze nejaky prakticky darcek by ho potesil, zisti, co mu chyba, co by potreboval...ja by som mu kupila holiaci strojcek nejaky a este ma napadlo daj mu vyvolat fotku jeho, kde bol este napr. aj s maminkou, urcite nejaku mas k dispozicii v pocitaci, pripadne si ju sama vytlac na fotopapier vo formate A4 a daj do ramika, moze si ho dat na stenu, to by ho podla mna potesilo 🙂

kimmie
4. nov 2012

Darcekovu poukazku do Panta Rhei, alebo Martinus

gabuci
5. nov 2012

neviem,či má hodinky,či vôbec nosí hodinky.My sem kúpili švagrovi k 50-ke hodinky Casio.Napr.aj táto stránka je dobrá.
www.mojehodinky.sk/

ivett1
5. nov 2012

@kubkonika ahoj, my sme sa priamo opýtali a kúpili sme nášmu ocinovi k 60-tke spoločný darček ... mám dvoch bratov, takže vyberali oni😉 ... bola to "vapka" (vysokotlakový vákuový čistič) ... to by som ja nevybrala🙂 ... preto je najlepšie, ak ti povie sám, čo by potreboval ... načo kupovať vec, ktorá bude stáť niekde na poličke, alebo ...bude v skruni ...a potom už len nejaká drobnosť-sladkosť ... náš má rád bonboniéru tatianu 😉...alebo niečo osobné, napr. tá spoločná fotka s mamou, alebo s tvojou rodinou (ak už máš rodinu), alebo vlastnoručne urobený pozdrav ....

kvietok109
14. nov 2012

Kozmetika s nápisom Najlepší ocko, alebo s nápisom Hurá! Už mám 60. Je to osobné aj praktické. http://www.mimidarcek.sk/kozmetika