Dobry den, potrebovala by som poradit. Koncom septembra sa chystame na svadbu blizkej rodiny. Vsetko uz mam nachystane ostava uz len kupit kabelku. Viem, ze najvhodnejsia je listova kabelka. Ide o to ze mam dcerku ktora bude mat dva roky a k tomu patri aj mnozstvo veci ktore musime brat so sebou. Aku tasku si mam vziat alebo mam mat dve tasky? Je to moja prva svadba, tak potrebujem poradit. Dakujem
ja by som brala kabelku a jednu tašku s vecami pre dieťa... pri deťoch toho treba...🙂
najlepšie asi budeš mať keď si zoberieš pekne listovú na telefón vreckovky a podobne a malú zase druhú tašku. bude to vyzerať lepšie a tú kde budeš mať veci pre malú môžeš aj potom hocikam odložiť keď ju nebudeš potrebovať, napríklad aj do auta. myslím, že nikto nebude proti, minimálne nie ženy, ktoré tiež majú alebo mali malé deti a vedia, že nie je možné sa zaobísť iba s malou listovou kabelkou :D
Tak veru to bude najlepsie... nevesta si dost potrpi na oblecenenie a doplnky svojich najblizsich hosti 🙂 predsa len ma to byt jej najkrajsi den 😉 ale tak urcite bude mat pochopenie... aspon uvidi co ju do buducna caka 😀
My sme to absolvovali tento vikend .presne ako pisu baby vyssie..normalka pri sebe som mala listovu s obalkou,telefonom,kapesnikmi..a kedze bol krpec s nami,isli sme svojim autom,ktore sme mali pri restike a tam som mala zbalenu kabelku s maleho vecmi nahradnymi,mokre obrusky,nejake jeho dobroty,keby bolo moc zle,a aj pre seba dezodorant,lak na vlasy,nahradne topanky..uz sme takto absolvovali 3.ssvadbu s krpcom a vzdy takto
@lenjaaon zober si listovu kabelku a veci pre malu zbal do inej tasky