Prosím poraďte akej farby kabelku a sandále? Bude lepšia biela, ci béžová? Sú tieto šaty vhodné na svadbu (17.7.)?Ďakujem...
@kisskiss ďakujem, skúsim prirovnať...mám doma biele sandále aj béžové lodičky, tak uvidím ktorá farba bude lepšia... náušnice a niečo na krk by si mi co poradila? Tieto sú farbou mimo?
@zuzanaokasova Jednoznačne béžové, biela káva a podobne. Biele budú veľmi “kričať”.
@zuzanaokasova podľa mňa náušnice budú OK
@zuzanaokasova Topanky by som dala telove, ale viem si predstavit aj taku jemnu bledomodru ako su tie kvety na satach - ale to by si musela trafit presny ten jemnucky odtien nech to nekrici.
ja by som sla do kremovych topanok a kabelka + doplnky mentol/bledo modra.. neviem ju rpesne identifikovat takto zo siat
@asia83 skúsila som biele, nie je to také hrozné...
@nafka0483 je to veľmi zvláštny odtieň ta modra...to neviem ci trafím...
@zuzanaokasova Nie, no mne to kričí, ešte ku tomu na šatách bielu nevidím, iba béžovú, telovú. Biele sú strašne prvoplánové.
@zuzanaokasova tie šaty sú priesvitné s biela je spodnicka...určite bude lepšia telová, súhlasím....
@zuzanaokasova aj tie sú pekné.
@zuzanaokasova Náušničky sa mi tie najspodnejšie páčia a viem si ich k tomu predstaviť 🙂
Topánočky asi najlepšie ihlickove klasické lodičky pretoze dĺžka sukne a plus remienok na sandálkach dost skracujú nohy. Farba urcite béžová
@zuzanaokasova šaty na letnú svadbu v pohode, topánky a kabelku by som volila telovej farby, ale náušnice nie s motívom kvetu, keď sú kvety na šatách, to by bolo už príliš, radšej niečo nenápadnejšie
@vendulka80 zasa v takom počasí horúcom lodičky na bosú nohu? 🤔
@elizabet173 mam niečo takéto...je to striebro...
Nausnice vľavo\ velke kvety a na hrdlo uz nic, netreba
Na letnú svadbu určite fajn, vyzerajú pekne, jemne a vzdušne.. hodia sa aj biele aj béžové/telové sandále.. ak si ešte len ideš kupovať, zober si šaty so sebou a keď si vyskúšaš sandále, primeraj si pred zrkadlom šaty, čo sa ti viac k nim páči 🙂