Poraďte darček pre svokru

21. dec 2021

Ahojte, skúste mi poradiť čo pre svokru. Dali sme jej vyrobiť kalendár s fotkami (ona+vnučka) keďže kalendár má furt a aj ho využíva na poznámky. Len mne to príde málo.. A neviem čo ešte. Ku kozmetike sa už párkrát vyjadrila, že má svoje obľúbené značky a produkty (netuším ale aké) takže to skôr nie. Oblečenie nemám šancu jej kúpiť ani objednať už. Na svoj vek vyzerá super, stará sa o seba. Zapáčila za mi darčeková kazeta z dmky - dermacol hyaluron niečo, len reku či by to nezobrala zle, keby jej dáme niečo také :? Alebo tam bola aj Pantene ,,kúra" na vlasy, a tuším pantene šampón som u nej videla.. Bývame ďaleko od seba, stretávame sa sporadicky tak preto tá neznalosť.

zuzikak
21. dec 2021

a co tak nejake pekne balenie vitaminov ? A k tomu pribalit zimne pekne bavlnene rukavice alebo satku.

lindous
21. dec 2021

Sama si povedala, že kozemtika skôr nie, takže tie darčekové kazety asi nebudú to pravé ... ja mám tiež svoje obľubené značky a produkty a preto úplne chápem, že to nerada dostáva ... možno teda skôr nejaká poukážka, aby si vybrala sama ? 🙂

jazula
21. dec 2021

A keď sa tak o seba stará, čo poukážka na saunu+masáž alebo niečo také? Ak má obľúbené značky kozmetiky, nemusí jej napr ten Pantene sedieť…

marci77
21. dec 2021

ano fotokalendare, fotky, fotoknihy....tomu sa vzdy potesia svokrovci
moja si vyslovene zelala, ze najlepsi darcek pre nu je prach na pranie a avivaz ....tak to jej kazdy rok do zasoby donesieme.....a ona sa z toho tesi (tak preco nie😂

obcas este orchideu viac kusov .....tie pestuje vo velkom....a vzdy jej cez rok nieco odide, tak si potom vymeni
a predplatne casopisu (konkretne Plus7dni rada cita)
....a potom taky spolocny pre svokrovcov, napr. jeden rok sme im kupovali kvalitnejsi tlakomer a pod. ...

ano, tie poukazky nemusia byt zly napad, napr. do lidla, kauflandu, dm-ky ....a nech si vyberie, co bude chciet

alebo nejake vyzivove doplnky

ivkazba
21. dec 2021

Ja som partnerovej mame kúpila 2 knihy, 3 kilá pistácií, koženú kabelku slovenskej výroby (poznám jej vkus) a šípkovú kozmetiku z Manufaktury. Ja čakám, že nedostanem od nej nič. Partner jej dával robiť kalendár a hrnček s fotkou s vnukom a poukážky na pedikúru a masáže.

lylyjana
21. dec 2021

Nieco pekne z Villeroy & Boch?

7lenka11
21. dec 2021

darčekový poukaz na kozmetiku, masáž, nejaký 2-hodinový wellness..?

martina1201
21. dec 2021

Tvoj muž je jedináčik? Nevieš sa poradiť s niekým s rodiny kto má k nej bližší vzťah a lepšie ju pozná, vie kam chodí, kde nakupuje? Že by ste jej tam dali darčekový poukaz. Nech si sama vyberie čo tam chce....

desore
21. dec 2021

Jej zaujmy? Tym smerom by sa mal darcek odvijat.