Ahojte žienky, prosím Vás poraďte mi nejaký dobrý darček pre syna. Pozerám všetko možné ale nič poriadne neviem nájsť. Ďakujem 🙂
@kikusa440 my kupujeme pod stromcek odrazadlo design ferrari. Maju to v draciku, strasne sa mi to zapacilo, mozno viac ako mojmu synovi
😀. Inak potom este lego duplo. Podla toho co ma rad.
V dvoch rokoch cykloodrazadlo. Za mňa jednoznačne JTBug. Dajú sa neskôr nasunut pedále a využije sa aj ako bicykel. V dvoch rokoch knižky s puzzle jednoduché obrázky, gumené lego, drevené kocky, spájanie dvojíc a trojic v štýle puzzle. Knižky s okienkom v téme, ktorá ho zaujíma. Knižky so zvukovými efektami, v téme, ktorá ho baví. Tých možnosti je neúrekom. Každé dieťa má niečo na com fičí a vďaka čomu sa dá hravou formou podporiť jeho rast.
Firstbike ak ešte nemá odrazatko
Inak lego...knižky Potulky zimou...
@kikusa440 Zvukove knizky, normalne knizky, vkladacky, lego duplo, odrazadlo, typ auticka, co este nema (bager, tatrovka, hasicske). Na internete je plno tipov, ked si zadas “darceky pre 2-rocne deti”.
Takto na zimu podla mna aj rozne kreativne potreby. Vodovky, trblietave lepidla, penove nalepky, prstove farby, noznicky, chlpate gulky atd. Ked by si zasla do tedi, maju tam milion takychto srand.. Minulu zimu ked mal syn okolo 2r som nakupila toho za krabicku a rozne kombinujeme. Najvacsi uspech maju noznicky (nastrihame stvorceky a potom lepime napr do obrysu slnka ako mozaiku) a este tie farebne trblietave lepidla a vodovky
Montessori hojdacka, dreveny ponk 😊
@vikusjk
@adalmba
Podla mna je to skor povahou nez pohlavim, poznam neposedne zive male dievcatka a tiez hlbavejsich pokojnejších chlapcov. Nas chlapec vie dodrziavat pravidla, sustredit sa + stojime nad nim a tiez vzdy len vtedy, ked sa mu mozeme venovat (ak mam v tom case uspavat babatko a odbiehat, musi pockat). Prve farbicky (stabilo jumbo) dostal ked mal rok a stvrt, v 2r noznice a vodovky, lepidla.
Autorka, ak sa bojis neplechy, su take knizky co obsahuju "pero" plnitelne vodou a knizku s tvrdymi stranami, ked ich vyfarbi, objavi sa postupne obrazok
https://m.alza.sk/hracky/melissa-doug-carovanie...
Bicykel, knihy, senzomotricky koberec, garaz s autami v lidli bola dobra, duplo lego, plastelina,