Poraďte dar na 50tku ocinovi

chelonka
8. mar 2012

Ja viem, že by som to mala vedieť ja, ale náš ocino ma asi takmer všetko, keby šlo o maminu tak viem vymyslieť asi 10 rôznych vecí, fuuu ale pokiaľ ide o ocina tak nemám poňatie, prosím poraďte dajte nejaké návrhy.
Ďakujeeeem

lenuska20
8. mar 2012

@chelonka môj ocino má o mesiac 60 a so súrodencami sme sa zložili na týždňový welness pobyt 😉 pretože tiež má všetko, len oddychu málo

chelonka
autor
8. mar 2012

@lenuska20 tiež sme nad tým premýšlali so segrou že by si aj s maminou, len ocino a vedieť oddychovať to je umenie

ciusinka
8. mar 2012

@chelonka moj otec ma 50-ku o mesiac a kupili sme mu s manzelom vinoteku 🙂

aaangella
8. mar 2012

@chelonka
ahoj my sme sa zlotili na nove auto so sestrou je to velky dar a drahy ale tato mal auto uz hrozostrasne stare a ta radost ked sme ho zobrali na parkovisko a auto bolo zaparkovane vedla jeho stareho az plakal 😉

lenuska20
8. mar 2012

@chelonka tak môj je taký istý, síce ho tam asi mrle zožerú, lebo on nevie obsedieť

sjuzan77
8. mar 2012

@chelonka my sme s tym mali tiez problem, moj ocino ma tiez vsetko, na pobyty nie je, extra konicky nema, tak sme nevedeli, ze co mu kupit. nakoniec dostal zlatu retiazku a kedze zboznuje formule, tak dostal 2 listky na okruh v madarsku. z toho mal asi najvacsiu radost 🙂

elise
8. mar 2012

poukaz na nejaký relaxačný pobyt 🙂 zaujímave je aj škola bezpečnej jazdy superdrive.sk ako zážitok🙂 a jedna známa vyrobila otcovi taký album od deckých foto až po sučasnosť s komentom a výstrižkami z novín a darovala mu to ako fotoknihu🙂

dada1212
8. mar 2012

nemá nejakú záľubu? ak napríklad je kutil, tak nejaké náradie čo nemá, ak rád chodí na turistiku, tak nejaké oblečenie alebo potreby pre turistov a podobne.

chelonka
autor
8. mar 2012

@dada1212 ved to že nemá žiadne hoby len prácu a cez víkend ide bud k starkej do záhrady, alebo doma oddychuje - spí - takže toto sú jeho najoblúbenejšie činnosti.

chelonka
autor
8. mar 2012

@elise ta foto kniha je super, ale také niečo od nás dostali ako dar pri odobierke 😀

dada1212
9. mar 2012

@chelonka a aspoň nejaký šport nesleduje?
lebo aj to čo poradila @sjuzan77 je dobrý nápad, ak má nejaký šport rád, tak aj lístky na nejaký zápas obľúbeného tímu alebo športovca by potešili.

evulilik
9. mar 2012

@chelonka ahoj píšeš že cez víkend chodí do záhrady .. a čo tak mu kúpiť nejaky zahradný grill alebo novu kosačku .. 😉

janka7177
9. mar 2012

Moj otec mal pred 2 mesiacmi 60 rokov a kedze na chate rád rube drevo a kosi, dostal motorovu pilu a krovinorez.

ootaznik
9. mar 2012

opytaj sa otca rovno, co by chcel, co by sa mu pacilo......ja to tak rovno robim, lebo nechcem kupit nieco, co niekde postavi, nebude to vyuzivat, nic z toho nebude mat......tak mi povedal par veci a nakoniec som to zorganizovala v rodine tak, ze mal vsetko 🙂

sjuzan77
9. mar 2012

@chelonka tak mozno nejaky kvalitny ortopedicky matrac do postele 😉

chelonka
autor
9. mar 2012

@ootaznik to je super, ale moj poviem že nepotrebuje a nechce nič 😀 to je úplne strašné s ním

chelonka
autor
9. mar 2012

@evulilik no to sme rozmýšľali nad nejakými takými vecami ale už sme asi všetko vyčerpali, gril maju nový, už tieto vianoce sme mali problem čo kúpiť, minule dostal wapku 😀

ootaznik
10. mar 2012

@chelonka to poznam....druha moznost je potom ta, ze si ho v predstihu budes vsimat - jeho reakcie a urcite musis vediet, co ho bavi, ci sa v niecom sprta a pod 🙂

chelonka
autor
10. mar 2012

ahojte dievčata, veeelmi pekne vám ďakujem za pomoc a rady nakoniec sme sa so segrou rozhodli zakúpiť welnes pobyt vo vysokých tatrách - pre 2 osoby teda aby šiel z maminou. Síce ho tam možno trošku budú mrle žrať bo on nevie oddychovať viac dní v kuse, ale ešte niekdy neboli takto z maminou niekde na viac nocí na dovolenke sami dvaja len a len relaxovať, síce radi chodia na podhajskú - neviem či to poznáte ale to len tak vždy na otočku na jeden dva dni a takto to budú mať súvisle aj so spaním 😀 😀 tak dúfam, že ho to aspon trochu poteší maminu tú určite áno 😀 😀

dada1212
10. mar 2012

@chelonka tak welness pobyt viac poteší väčšinou ženy, ale budú spolu a myslím si, že pekný hotel, hory a príroda by mohli potešiť aj jeho. 😉

zabka1124
10. mar 2012

@chelonka urcite nejaku dovolenku pre oboch🙂, my sme to tak spravili-smer Egypt a boli nadmieeru spokojni🙂