Ja viem, že by som to mala vedieť ja, ale náš ocino ma asi takmer všetko, keby šlo o maminu tak viem vymyslieť asi 10 rôznych vecí, fuuu ale pokiaľ ide o ocina tak nemám poňatie, prosím poraďte dajte nejaké návrhy.
Ďakujeeeem
poukaz na nejaký relaxačný pobyt 🙂 zaujímave je aj škola bezpečnej jazdy superdrive.sk ako zážitok🙂 a jedna známa vyrobila otcovi taký album od deckých foto až po sučasnosť s komentom a výstrižkami z novín a darovala mu to ako fotoknihu🙂
nemá nejakú záľubu? ak napríklad je kutil, tak nejaké náradie čo nemá, ak rád chodí na turistiku, tak nejaké oblečenie alebo potreby pre turistov a podobne.
Moj otec mal pred 2 mesiacmi 60 rokov a kedze na chate rád rube drevo a kosi, dostal motorovu pilu a krovinorez.
opytaj sa otca rovno, co by chcel, co by sa mu pacilo......ja to tak rovno robim, lebo nechcem kupit nieco, co niekde postavi, nebude to vyuzivat, nic z toho nebude mat......tak mi povedal par veci a nakoniec som to zorganizovala v rodine tak, ze mal vsetko 🙂
ahojte dievčata, veeelmi pekne vám ďakujem za pomoc a rady nakoniec sme sa so segrou rozhodli zakúpiť welnes pobyt vo vysokých tatrách - pre 2 osoby teda aby šiel z maminou. Síce ho tam možno trošku budú mrle žrať bo on nevie oddychovať viac dní v kuse, ale ešte niekdy neboli takto z maminou niekde na viac nocí na dovolenke sami dvaja len a len relaxovať, síce radi chodia na podhajskú - neviem či to poznáte ale to len tak vždy na otočku na jeden dva dni a takto to budú mať súvisle aj so spaním 😀 😀 tak dúfam, že ho to aspon trochu poteší maminu tú určite áno 😀 😀
@chelonka môj ocino má o mesiac 60 a so súrodencami sme sa zložili na týždňový welness pobyt 😉 pretože tiež má všetko, len oddychu málo