Nápad na nejaký darček? Dedko je stále mobilný, avšak už troška "opotrebovanejší". Najradšej papá a pozerá telku. Maminka mu kúpila kreslo. Čo kupujete svojím starým rodičom vy? Naozaj mi nič nenapadá. Nekupujem papauče, hodinky a nože. Inak privítam akýkoľvek nápad.
Ďakujem. 🙏🏻
@danushik my sme našej babi tiež k 80 kúpili kreslo, teta kúpila vonkajšiu hojdačku.
@danushik no ku kreslu jedine servírovací stolík plný dobrôt: https://favi.sk/produkty/kategorie/servirovacie...
K telke ako stvorený 😍
Možno rodinnú fotku... My (vnúčatá) sme dali babke k 80ke spraviť fotoobraz. Boli sme tam odfotené len vnúčatá , plus dve pravnucata. Babke visí na stene v obývačke a každej návšteve sa ním chváli 🤭😋
wow.. uzasne napady dievcene... dakujem... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 velmi ste mi pomohli.. premyslam velmi nad stolikom a fotoobrazom... flasticku nie, aj ked napad pekny... dedko je uz 30 rokov stastne abstinujuci ex alkoholik... 🙏🏻☺️
@danushik ešte ma napadla syrová torta/ kytica
@danushik pohrdol by dedko specialnou ozdobenou flasou k jeho narodkam plnenou kvalitnou domacou slivovickou? 🙂 Ine ma fakt nenapada, pre ludi v jeho veku uz asi nic nieje cennejsie, nez spomienky a milujuca rodina nablizku.