Ahojte, potrebovala by som Váš názor na chlapčenské meno spolu s priezviskom..
Priezvisko je Daňo a mená sa nám páčia Adrián, Oliver, Marko, Tomáš, Dominik
Ďakujem za príspevky 🙂
Marko Daňo je hokejista 🙂 To už sa samo o sebe k sebe hodí 🙂 Aďo Daňo znie trošku zvláštne, a Dominik Daňo znie pekne, D.D. 🙂
mne sa osobne meno dominik moc nepaci, ale k tomuto priezvisku fakt pasuje, a este Adrian ( krasne meno) . Ostatne mi vobec nejdu...
Musite si samí vybrať s tatinom😁
BTW Eduard Dano
Ja mám doma Olivera v roku 2013 patrilo toto meno medzi top....Už vidim že ak pojde do skoly alebo skolky kazdy druhy chlapcek sa bude volat Oliver....Marko by som nedavala a aj mne najviac pasuje Dominik k tomuto priezvisku...niekde som citala ze ku kratsiemu priezvisku sa hodi dlhsie meno a opacne
My sme sa tiez snažili aby mena pasovali k priezvisku 🙂
mne osobne tam nepasuje Tomáš, asi mi vadí ze v oboch je makcen. Ostatne su celkom fajn. Stotoznujem sa s tým co napisali balkica a veronika 🙂
Jednoznacne Tomas 🙂
vyčkajte, drobec vám včas dá vedieť 😎
Oliver, alebo Dominik..
Tomas je z tychto mien asi najkrajsie 😉
no asi ten dominik...marko to vazne?!😉 mne by sa aj matus, matej al.ten tomas ale je to len na vas 🙂
Tomáš a Marko. No konečné rozhodnutie je na vás 🙂
Aj Tomas aj Dominik (my mame oboch), su pekne mena
Marko nie, na konci mena aj priezviska je "o" co potom znie tak divne. Ostatne sa hodia k priezvisku podla mna vsetky.☺
Adrian,Oliver,Tomas mne osobne idu k vasmu priezvisku z tych,co mas na zozname moznych.
adrian
Ahoj 🙂 Dominik Dano znie pekne 🙂)) Drzim palce pri vybere 🙂))
Ja mam doma Tomáša, Martina, ale Marko je super, ako aj Marko Dano/ hokejista, ale keby som si mala vybrat teraz meno ,tak by som dala Oliver,
Ale vybrat si musite sami . 🙂 🙂 a meno nie je až take dôležite, ako zdravie dieťaťa 😲
Mne sa najviac pači Marko Daňo 🙂
Dominik. A čo Daniel?
Adrián je TOP 😉
... a čo tak Andrej Daňo???