Poradíte miesto na oslavu 3 narodenín v Bratislave?

gotzova
21. okt 2012

ahojte kto mi poradi kde urobit dietatu oslavu v BA okrem nakupnych centier a Hopsasa na Sustekovej a este cubiconu,vdaka

aduskatt
21. okt 2012

tak co si ja pamatam, tak sme vzdy robili oslavy doma🙂

andrejka1974
21. okt 2012

ja robim detske oslavy vzdy doma este ani raz nemali mimo ked tak s kamaratmi a to najstarsi bude mat 19 a najmensia ma len 6 mesiacov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kvetinka211
21. okt 2012

@gotzova vcera som videla ze bola oslava na zeleznej studienke v deviatom mlyne/klepaci http://www.klepac.sk/

jana
22. okt 2012

My sme roboli nasmu malemu oslavu k 2.narodeninam v materskom centre. Mame dost deti v rodine a este aj kamosi ... no doma - v byte by toho bolo dost, tak preto sme sa s manzelom rozhodli pre materske centrum a urcite budeme robit aj dalsie narodeniny tam. Je tam vsetko + velka miestnost na hranie a vonkajsie ihrisko, a upratanie sme mali v cene.

hhaana
22. okt 2012

Aj my sme robili v materskom centre. Je tam velka miestnost na hranie a santenie, cast aj pre malicke deti. Mali sme aj animatorku, s ktorou sme sa dohodli co a ako. Bolo to uplne v pohode. Ja by som doma po tych loptosok upratovala asi dva dni 🙂 . Mozem len odporucit http://mcbublinka.webnode.sk/oslavy/
Raz som videla oslavu aj v Horskom parku, ale to sme len isli okolo.

salma22
22. okt 2012

doma 😉 dieta si svoje pozna ci...?

monika15
22. okt 2012

Nie kazdy ma moznost urobit doma.....
napriklad ani mi.... :( mame 2 izbak a rodina velka :(
kazdy chce prist sa sami pozyvaju..... a kde ich mam dat?????
30 ludi sme spolu do 1 izby ???????
:(((((((((((((((((((((((

drzim palce aby si nieco nasla......

sunsun
22. okt 2012

v horskom parku v horarni byvaju detske oslavy... neviem ale, pre ake velke deti....

janinah
22. okt 2012

dajte si pozor na jednu vec..ak začnete oslavovať "vo veľkom" tak si na to rodina a kamaráti vášho dieťaťa navyknu a oslavu budú čakať každý rok...,môže však prísť obdobie,kedy z hociakých dôvodov nebude veľká oslava možná ,nebudete mať peniaze,čas,energiu , dieťa väčšinou nie je jedináčik.....a oni budú čakať pozvanie...oslava s babkou a dedkom doma úplne stačí,píšem svoj názor,že netreba preháňať 😉

lucifera12
27. okt 2012

Detske oslavy robia aj v detskom knihkupectve s kaviarnou Bookies&Cookies, su pri autobusovej stanici. je to tam velmi pekne, super pre deti a mily personal.

mircalla
21. dec 2012

Tam kde je Kempinski hotel v River Parku je Detske Centrum, neviem ako sa to vola, ale raz sme tam sli a bolo zavrete, lebo tam bola prave detska oslava, skus vygooglit. Tiez som za doma, pokial to je mozne. A v mensom pocte. Samozrejme je to kazdeho osobna vec

monsterscafe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz