Ahojte prosím poradte mi meno pre dievčatko ktoré by sa hodilo k priezvisku mayerová.
Soňa,Tímea 😉 sú u mňa TOP.My máme tiež Danielka 😊
Ja som chcela Sofinku alebo Izabelku,ale je fakt ze v poslednej dobe sa s nimi roztrhlo vrece
ja mám doma Adrianku a KArolínku, voláme ich AĎka a Kajka
Mia Mayerova ma hned napadlo...
ja som chcela Melissa alebo Alessandra😂ale mame chlapca Matias.
Eva, Simona, Zuzana
Aj my sme rozmýšlali nad Matiasom ale mali sme Stellku
Ja mam.Lilian Chiaru
@karolina38 mozes Lilian Chiara Mayer bez koncoveho ova
@karolina38 tiež ma napadla Mia Mayerova🙂mne sa páčia mena Lujza,Lívia,Natasa
@karolina38 kamaratka ma dvojicky Stelka a Nelka
My mame Emmku, ale dovod je taky ze sme hladali meno ktore sa rovnako vyslovuje na Sk aj v zahranici, kedze sme vacsinu casu v zahranici, toto meno vyznieva vsade ako domace, je pravda ze je ich dost, ale tu nam to nevadi. Este sa mi pacilo Emilie, Elisa, alebo Veronika
Hana. Vyhla by som sa menám ako Mia, Ema, Mária, ktoré sa podobajú na priezvisko, mne sa to nepáči.
Nedá mi nespomenúť meno Carmen ako tá česká herečka Carmen Mayerová. Hneď mi to prišlo na myseľ.
Nina 😊😊
hneď ako som si prečítala priezvisko mi napadlo meno Simonka 🙂
Páči sa mi Hana, ale každé meno je pekné, jeho krása sa vždy odvíja od jeho nositeľa. 😉 Musím však priznať, že Vivien, Sandokan a im podobné by som nedala.
Petra, Simona, Ivana
Laura Mayerová 🙂 Elisa, Amélia...
Ja som tu nedavno zahliadla ako jedna mamicka pisala o mene Tamia. Od vtedy sa mi to strasne paci a pred tym som ho ani nepocula. Tamia Mayer 😉 skoro ako Mia 😀
Miriam
@karolina38 Julia Mayerova🙂
Mna hned napadla Karolina Mayerova (Lina Mayer)
Ja by som si nrchala priezvisko len Mayer. Lepsie to znie a tiez sa Vam budu lepsie vyberat mena 🙂
No a my sme chceli Samantha a mame Tadeaska a teraz sme chceli Sebastianka a mame Lilianku... osud je krasna vec...
Už máme 3 deti a volajú sa Stelka,Deniska a Danielko