ahojte manicky cakame 3 dievcatko a tak mame trosku dilemu z menom prve sa vola vanesa a druhe nella porate mi nieake mena dakujem za vsetko odpovede.... 🙂 🙂 🙂 🙂
jéééj máte veľmi krásne mená pre dievčatká 😉 mne sa páči aj Vivien ,Viktória, Jasmínka,Chiara, Naomi, Noemi, , Sofia, Jesica 😀 😀 😀 😀 a veľa ďalších
ja mam dve dievcatka starsia sa vola vikinka a mladcsia sa vola pavlinka 😅
to zalezi aj od toho, ako sa volaju prve dve dievcatka. mne sa paci Mária, Anička, ja som chcela Marušku, alebo Stelu, ale mame Šimona a Matúša
Mne sa veľmi páči Tatiana,Stella,Tamara aj Nina
ja mam Sindy a Rianu
ahoj, ja mám Klarku a páči sa mi Alžbetka
Vivien. 😉
mám Ninu a páči sa mi aj meno Mia 😉
Ja mám prvú Sarah-pri nej som veru dlho nerozmýšlala. Bol to môj prvý návrh a pri ňom sme zostali. Pri druhej to bola hotová tragédia 😀 . Dlho som uvažovala nad Nicole, ale stále som si nebola istá. Nakoniec máme doma Lianku a som neskutočne spokojná. Tak ako som strašne váhala, tak sa teraz z toho mena veľmi teším 🙂
Melisa 😉
my mame Sofiu a Zaru 😵
pri vasej kombinacii pri prvych dvoch mi neviem preco napadla Stella 😀 je tam nieco z mena prvej a skombinovane s menom druhej 😉
Ja mám Silviu a veľa sme rozmýšľali aj nad Sofiou 🙂
co tak po dvoj modernych trosku klasiky? katarina, maria, anna, paulina, miroslava,zuzana, lenka, lucia,miram,veronika.....
urcite nieco pekne najdete kym sa narodi 😵
Skus vybrat meno, ktorych teraz neni vsade plno. Uz tvoje dve starsie dievcata maju mena, co sa teraz davaju hufne. Na statistickom urade je tabulka najcastejsie davanych mien, je to celkom pekny prehlad.
Mne osobne sa pacia klasicke mena - Karolinka, Klarka, Magdalenka, Dorotka, Anetka... no ale kedze nezijeme na slovensku a tu by ich skomolili... mam smolu.
mne sa pacia skor mena take nase slovenske, co su v nasom kalendari, ako napr.Natalia, Simona, Bianka a jedinecne pre nase dievcatko, ak to bude dievcatko, tak Silvia
Ja mam Adelku a paci sa mi aj Dorotka 🙂
mne sa paci Maria Lujza, ale kedze mame chlapceka, tak sme ho nemohli pouzit🙂
my mame Hanku a druhu budeme mat Dorotku. paci sa mi aj Lujza ale to sme dali Hanke ako krstne meno a este Lotka ale to mi nepreslo u mm 🙂
Aj ja by som ti poradila dat meno,ktore sa nedava az tak casto. Mne sa paci samozrejme Elisa (tak sa vola druha dcerka), Elissa, Melissa, Mia, Vivien, Emily. A aj Emka sa mi paci, (tak sa vola moja prva dcerka) ale tych uz je fakt veeeeeeeeela.
my mame Ninku a ked raz dalsie dievcatko tak urcite Zojka 🙂
My máme Veroniku a Stellinku. švagriná je posadnutá menom Zoe.
Ja dám Líviu, Livušku, Livinku ak to bude dievčatko🙂
my mame nicol..ale paci sa mi aj karolina natalia 🙂
máme Michaelu, ale veľmi sa mi páči pre dievčatko Alica, len bohužiaľ u nás mi neprešla :(
Sofia,Olivia
mám Michaelu, ale ak ešte bude bude Karolína alebo Veronika 😵 😵 😵
My máme Lauru a o pár mesiacov budeme mať Leu - pre mňa sú toto tie najkrajšie mená ;- )