Riešim velkú dilemu..... Čo kúpiť svokre na Vianoce keď už všetko má???? Dajte mi nejaké dobré typi prosím....
fotoramik
digitalny fotoramik, mozes jej tam nahrat aj 300 fotiek a bude sa jej to tam tocit dookola. Alebo postelnu bielizen, predplatne casopisu, ako tu uz spominali baby... zalezi od toho kolko ma rokov. Moju svokru by darcekova poukazka do wellnessu nepotesila, kedze ma 65 rokov, x kg a posledne po com tuzi je niekde si dat robit nechty/masaz a podobne. Ale zato kniha, kvalitna kava v dareckovom baleni... take daco ju isto potesi.
pirane do akvaria...
moja má stary tlakovy hrniec, tak som jej kupila novy. a minuly rok som jej kupila vonavku ktorú miluje 😉
@jaja018 My sme svokrovcom kupili listky do divadla.. Na narodky svokre 2 dnovy vylet do Budapesti. Platili sme hotel, sli sme tam vsetci a bolo to super 🙂
tieto vianoce som trochu bezradna aj ja, ale asi to stavim zas na nejake jej hobby lebo nic vecne pre nu ma uz nenapada..
Ďakujem vám baby za vaše tipy. Už som niečo vymyslela objednala som jej taky podstavec s koreničkamy je takého moderného dizajnu ale ona také veci má rada a ešte jej k tomu kúpime nejakú kozmetiku aj s uteráčikom alebo županom. 🙂
@jaja018 aj moja... 🙄 obyvačka nakomplet kuchyna všetko...a ked nekajú ozdobu tak som nie ista ci by sa jej to pacilo...knihy cita ale vlani dostala dve....a ozaj nepotrebuje ta tvoja tlakomer? alebo tu vanicku-masaž noh či ako sa to vola..my to kupime ale na narodky...na vianoce..ani boh nevie 😢 a najhorsie že ona si potrpí 😠
Kazdy rok kupujem svokre na vianoce nieco z kozmetiky, nieco na seba a kniha musi byt. Tento rok jej este pribudne penazenka, nakolko na kavicke spomenula ze terajsia jej uz dosluhuje. Mimochodom tu dostala od nas na vianoce tiez ale asi dva roky dozadu. To predplatne casopisu sa mi tiez paci. Takto sme obdarovali napr. mojich rodicov (zahradkar), svagor dostal moj dom nakolko sa chystaju stavat. Svokre by mohlo byt napr. zdravie.
Aj ja mam každý rok dilemu, čo na Vianoce...ale nielen svokrovcom, ale aj našim...tiež majú "všetko"...teda, všetko "potrebné" (ešte aj to predplatné časopisu...naši čítajú Slovenku...a svokra nejaký maďarský časopis, už si nepamätám ako sa volá...), aj biolampy, aj vaničky na nohy...knihy, už mám kúpené...lebo čítanie sa im hádam nikdy nezunuje (aspoň niečo...), ale čo ešte...asi z recesie nejakú "uletenú" nočnú košeľu, či pyžamo... 😅
Zoznam nasich minulych darcekov-kozmetika-hlavne kremy na tvar a parfemy
-zlato,strebro-privesky,retiazky
-ohrievac na nohy
-naramkove hodinky
-male prenosne radio
-kavovar
-viatminy a mineraly-fakt slusna zasoba
-tepla deka na zapinanie
-masazny vankus
-velky kalendar z fotiek vnucat-to malo asi najvacsi uspech
Teraz ma viac nenapadne.
zehliaci system, pekaren na chlieb, parny hrniec, cokolvek prakticke u nas fici.
obnovujem temu 🙂 ..co idete kupit svokrovcom na vianoce??
ja som svokre kupila chnapku dobre že nie po laket lebo sa furt spali ked vybera z ruri a asi zapekaciu misu... svokrovi neviem co kupit
nejaku tasku http://www.ecobag.sk/index.html
Tá moja je blázon do náušnic, ale doteraz mávala len zlaté..tak som jej minulý rok na http://www.vanessa.sk kúpila niečo so Swarovskim, a, čuduj sa svete, fungovalo to 100%ne. 😀
parfem ci nejake kremy - denny, nocny, ocny. ak rada vari nejaku kucharku ci napr. hlineny pekac, resp. nejaku vychytavku do kuchyne.
🙂 radsej nic nenapisem...
@jaja018 vitaminove doplnky, knihy, darcekovu poukazku do kadernictva, masaz, pedikura...a pod.