Ahojte, potrebovala by som pomoc ohladom kupy panskych oblekov. V septembri idem s priatelom na svadbu a hladam nejake e-shopy alebo kamenne obchody ( Košice ), kde predavaju nie velmi drahe panske obleky. Idealne do ceny cca 150-250€ uz so vsetkym. Ziaden cinan ani nic podobne. Dakujem za odpovede
@andreakotesova vdaka. A kolko platil za jeden oblek ?
@bessie12 mono.fashion na juznej triede (pri hoteli roca)
Teraz sme jeden kupovali v predajni Michael. Aj s košeľou 230 eur, skrátili nohavice, poradili, poskúšali...
@galganka to je dobra cena. Samozrejme keby to vyslo lacnejsie, tak sa nepohnevam 😅 ale co je v dnesnej dobe lacne.. 😒
@babovka2321 vdaka. Urcite sa tam zajdem pozriet.
@bessie12 cca 179 eur a v cene bol oblek, kosela, kravata, kožený opasok.
@andreakotesova cize komplet vsetko. To je skvela cena. Tak som rozhodnuta tam ist. Pojdem sa aspon informovat a dufam, ze aj nieco kupime.
Ten obchod Michele, ktory bol spomenuty... tiez sme v nom kupovali muzovi oblek. Zda sa ze je to siet.... cenovych kategorii maju viac. Zial ten nas v NR uz 'zmizol'
@johnnyboi cez PL budeme prechadzat, zial nebudeme mat cas pobehat obchody.
@katkaseiner co som pozerala, tak v KE je stale v OC Dargov. Dufam, ze kym prideme do KE, tak to nezrusia.
@bessie12 tieto dva ma posledné kúpené. Nohavice sú jednofarebné. Môj muž nosí obleky denne, je spokojný.
@andreakotesova pekne a elegantne. Urcite tam zajdeme sa pozriet. Este ho budem musiet nejako presvedcit na kravatu. Neznasa nic co je okolo krku, lebo ma pocit, ze sa ide zadusit. 🙄
@hlubik a ako sa vola ten obchod ?
My chodíme z Kežmarku do Košíc kupovať obleky do Paco Romano.Dva za cenu jedného
Ak KE tak určite MONO 🙂 manžel tam kupoval oblek na svadbu, aj vestu mu šili ma mieru, motýlik,košeľu a manžetove gombiky. Cenu sa nepamätám (aj tak rok 2018),ale majú také tri kategórie: drahšie,stred a lacnejšie,vyberie si každý. My sme boli maximálne spokojní.
@bessie12 ozaj, zabudla som - aj vesta k tym oblekom bola 😅
Ako vidím tych obchodov je viac. Pravdepodobne prejdem všetky a potom sa rozhodneme kde kúpime. Ale uz teraz vidím, že to bude ťažký výber. Bolo by dobre keby oblek pasoval k farbam šiat alebo aspoň kravata. Skúsime to nejako zladiť. 😅
https://oblekymichael.sk/ sme síce zo Žiliny, ale sú aj v KE. Manžel si tu pred cca mesiacom kúpil 2 obleky.