Ahojte,viete mi poradiť,čo nachystať na pohostenie pred sobášom pre hostí u nevesty,neviem sa rozhodnúť.Svadba bude o 13:00 a potom klasika v sále,tak by som niečo ľahšie asi chcela.Budem mať doma asi 8dospelých a 8detí,ďakujem 😊
@rybickadory my sme mali švarkove pagáče, štrúdle a pečená fašírka s chlebom. Samozrejme mamka chcela aj rezne... ale zrušila som ju, že určite cely obed podávať nebudeme.
My, aby sme s tým nemali starosti, sme objednali chlebíčky 🙂 to staci niečo len na rýchle zahryznutie
@rybickadory my sme dali spraviť obloženú misu
@rybickadory my sme tiez mali chlebicky, jednohubky a kolace. A stacilo to 😊 avsak nerobili sme nic z toho doma lebo casu nebolo, objednali sme si to aj s dovozom od jednej firmy pobliz.
Niekto robí chlebíčky, obložené misy alebo pečené klobásy, jaternice alebo uvaria guľáš, tiež sa ponúkajú koláče a hlavne veľa nápojov.
pre tak málo ľudí by som obj. chlebíky, alebo obl. misu...
Chlebíčky, zákusky,vody....to budeš mať dosť 🌼🙂
Pagace, mini moravske kolace. Vela netreba.
Pagáče, chlebicky, obložená misa, alebo guláš... Každý z toho obvykle si vyberie niečo na rýchle zahryznutie, netreba zbytočne veľa toho
V tom teple.....chlebicky,pagace,kolace. Rovno to zjedia,co chytia do ruky. A nepotrebujes k.tomu ani vela miesta,ani speci sedenie,ani.extra pribory,ci.kopu tanierov.
My sme robili svadbu teraz v juli a mali sme len chlebiky a zakusky, uplne stacilo ani to sa nezjedlo.
väčšinou majú jednohubky/chlebíčky + koláče