ahojte dievcata, pomozete? Brat sa v sobotu zeni, malicka svadba, s priatelom sme svedkovia a tiez nas popytali aby sme urobili svadobnu odobierku. Na nete je ich niekolko, vsetky starosvetske a supertrapne, uprimne nie je mi to vobec po srsti, ale ok urobim to pre nich. Mate prosim nieco originalnejsie, jednoduchsie, odlahcenejsie, co by sa dalo pouzit? Hlavne spolu uz ziju, maju aj dieta, cize tradicna odobierka je tu uplne od veci...Pokusam sa nieco napisat sama ale priznam sa, nie som na toto velmi. Vopred dakujem za akykolvek tip 🙂
@evkamotka pravda celá odobierka... načo je to dobré...👎👎
ako v 17 storočí
@deti95060810 tiez sa mi viac paci par dni pred svadbou pozvat rodicov na veceru a pri pripitku im podakovat jednou dvomi vetami a nie citove vylevy na svadbe, rozmazane oci a pod
uplne suhlasim so vsetkym... dakujem za kazdy prispevok.
ano tiez neznasam tie trapne povinne prejavy na oslavach, 2 - 3 podakovat. Ine by mi to prislo od cloveka ktory je tak ukecany ze to ide z neho sameho a prirodzene
Tak keď oni majú také želanie, tak treba to akceptovať
. Úprimne máš pravdu, aj mne je cudne, že robiť o dobierku ľudí, ktorí už davno"sa odobrali "a nežijú s rodičmi a majú už aj vlastnu rodinu, ale tak proti gustu žiaden disputat. Možno skôr také poďakovanie, nie typu" Anička opúšťa matkin a otcov dom, a podobne "ci"zanechava slobodienku a kamarátky". Jednoducho poďakovať rodičom a hotovo
@kalutka možno podakovať každému rodičovi za niečo konkrétne, možno to poňať TROŠKU vtipne. Napr. mami, ďakujem, že si ma vtedy pustila na chatu. Zoznámila som sa tam s tuto mojim xy (ženíchom). Tati, dík, že si ma neprizabil, keď som si tajne požičal Tvoje auto. Aspoň sa dnes môžem ženiť. Niečo v talom zmysle, ale všetko so schválením nevesty a ženícha. A ozaj decentne. 🙂
@kalutka Skus pozriet na stranku Moja svadba