Dobrý deň, moja mamina bude mať v decembri 60 rokov a môj otec by chcel jej prečítať nejaký ďakovný text ale aby tam bola aj náboženská tematika. Mňa poprosil niečo nájsť alebo vymyslieť. Zatiaľ som nič také nenašla a ja na nejaké vymýšľanie nie som. Vedel by mi niekto pomôcť? Ďakujem.
@uzanka16 Ahoj, ak by sa ti dalo z tohto niečo použiť:
Drahá moja/naša [meno mamy],
V tomto výnimočnom decembrovom čase, keď slávime tvojich 60 úžasných rokov, chcem ti okrem narodeninového priania vyjadriť predovšetkým hlbokú vďačnosť za to, že si s nami prešla každým krokom na tejto nádhernej ceste života.
S tvojím jubileom prichádzajú spomienky na spoločné chvíle, ktoré tvoria náš rodinný príbeh. Vo všetkom sme cítili tvoju nekonečnú lásku a obetu, a za to sme nesmierne vďační. Si svetlom našich dní a oporou v ťažkých chvíľach.
Tvoja láska a oddanosť boli a sú pre nás všetkých nekonečne dôležité. Vo chvíľach smiechu i sĺz, v úspechoch a výzvach, si bola našim stabilným pilierom dobroty a podpory. S každým rokom, s každým okamihom, sme spoznávali hĺbku tvojej múdrosti a krásy tvojho srdca.
Si mojou celoživotnou oporou a každý deň s tebou je darom. S Božou milosťou sme prešli mnohými výzvami, a tvoja sila a láska boli pre mňa nekonečným požehnaním.
Modlím sa, aby nám Pán dovolil prežiť ešte mnoho rokov spolu, plných radosti a lásky. Nech ťa Boh stále obklopuje svojou milosťou a nech ti daruje pokoj v srdci. Nielen ja, ale my všetci, ktorí sme sa tu dnes zišli, sme ti vďační za každý spoločný deň a za to, že môžeme spolu sláviť tento výnimočný okamih.
Dovoľ mi, práve teraz, pri tvojom dnešnom krásnom jubileu, pripojiť svoje úprimné prianie pre teba. Nech ťa sprevádza zdravie, nech ťa obklopuje šťastie vo všetkých chvíľach tvojho života, a nech je tvoja láska našim každodenným svetlom. Nech je tvoja cesta i naďalej posiata Božím požehnaním, nech ťa Jeho ruka vedie a nech chráni každý tvoj krok.
S nekonečnou láskou,
Tvoj...