Po akom čase vás priateľ požiadal o ruku?

17. jan 2023

Baby po akom case vás priatel požiadal o ruku?

Mali ste reálne partnera ktorý bol v tom trosku skepticky. Drzal sa na uzde? Moj o tom síce niekedy hovori alebo vtipkuje ale na druhu stranu koľko krat zahlási že si to vie tak o 5 rokov predstavit a ja som teda celkom zufala. Naťahoval Vás niekto takto?

Sme spolu dva roky a dva roky spolu aj zijeme. Neviem si predatavit že si má bude chciet zobrat po 7 rokoch zivota ( vie to niekoľko krat sme sa o tom rozpravali). Ako hovorím raz vtipkuje že by má za ženu chcel čím skôr a potom zas nie. Som z toho celkom smutná

anjelicek26
17. jan 2023

My sme sa brali po 7 rokoch 😅 O chvilu oslavime 20 rocne vyrocie... vztahu, nie svadby, ale aj to prijde 😂

matullienka
17. jan 2023

My sme mali svadbu po 1,5 roku tento rok budeme mať 14 výročie

autor
17. jan 2023

@anjelicek26 pane boze 😀 to mna by snáď porazilo neviem si to predstavit. Rada by som babatko po svadbe nie prednou, chcela by som si každú etapu zivota uzit či už zasnuby manzelstvo a následne rodinu. A príde mi že kým sa toho vsetkeho dožijem :(

autor
17. jan 2023

@matullienka no to my spolu zijeme dlhšie … mám pocit že muz sa do toho velmi nehrnie vsak už zijeme ako manzelia tak načo by sa snažil.

matullienka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matullienka
17. jan 2023

Koľko máte rokov?

autor
17. jan 2023

@matullienka priatel 28 ja 23 mame ešte čas ale ja by som rada dietatko do 30 a keď vidim koľkým babam sa nedari a predstavím si že za 5 rokov má len začne žiadať o ruku… no. Inak mame uzasny vzťah naozaj sme spolu velku cast z dna mame spolocne záujmy komunikácia neviazne. Akurát v tomto sa akosi nevieme zhodnúť keď sa o tom bavime vela krat som mu vysvetlila že nechcem svadbu do eoka a do dna od zásnub nerozumiem prečo nieje za zasnuby po dajme tomu 3 rokoch po 5 sa brat a následne planovat rodinu už teraz spolu zijeme 2 eoky a o zásnubách ani slovo. Keď o tom prehodím povie že nemám vyzvedat že taká vec príde postupne. Potom zas povie že tak za 5 rokov si vie predstavit o tom vôbec premyslat … som z toho celkom na prášky

matus7030
17. jan 2023

Tak ja ťa asi nepoteším, my sme sa brali po 8 rokoch vzťahu (keď sme sa spoznali, mala som 17). A zásnuby boli až potom, čo sme sa spolu dohodli, že bude svadba. Už sme mali termín a aj nejaké veci zajednané na svadbu a až cca 2 mesiace potom ma teda požiadal o ruku - aby sa nepovedalo. Hlavne kvôli pokoji v rodine, moja mama z toho bola nešťastná. Proste niektorý chlapi sí takí. PS: Zásnubný prsteň som si vyberala sama 🙂 , ale to už je iný príbeh. Napriek tomu z toho nič neľutujem, sme spolu 14- ty rok aktuálne.

galganka
17. jan 2023

Po dvoch rokoch zásnuby, o dva zase svadba. Sme spolu od mojich 17.

mell27
17. jan 2023

Tak mu povedz, že sex až po svadbe a uvidíš ako sa rozhýbe 😃

caroline_
17. jan 2023

Po 6 rokoch, no mali sme 20.

petamich
17. jan 2023

my po 3 rokoch ale mali sme 34 a dieta na ceste 🙂 ono niektorych partnerov treba jemne usmernit, mojmu sa do toho nechcelo a cim viac som to riesila, tym to bolo horsie, potom som si uvedomila, ze ho do toho tisnem, lebo vsetci to riesili, pre mna bolo dolezitejsie, ze som si konecne nasla uzasneho partnera (a teraz viem, ze aj uzasneho otca), tak som mu povedala, ze to necham na neho a zrazu ma o par mesiacov poziadal sam a potom som hned aj otehotnela

si mlada, mas cas, nechaj nech aj v nom to dozreje, musi to aj on chciet a idealne nie z donutenia, su aj dolezitejsie veci snad, napr. to ci sa mate radi, ako sa vam zije, ako sa sprava...

janinah
17. jan 2023

Brali sme sa po 9mes. randenia,nebývali sme spolu,a nie,nebola som tehotná,chceli sme to tak.

zuzka102
17. jan 2023

Mňa požiadal o ruku po 5 rokoch co sme boli spolu (z toho cca 2 r. sme už spolu bývali). A bolo to pre mňa celkom prekvapenie, keď pokľakol, lebo nejak extra sdme sa o tom predtým nebavili.

sissy27
18. jan 2023

Bývate spolu od začiatku, asi aj máte sex, varíš, perieš, delíte sa o náklady… keď bude chcieť dieťa, tak mu ho porodíš aj bez svadby. Čo by on sobášom získal, čo by sa preňho zmenilo? Správne - nič.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
avanka
18. jan 2023

Začali sme spolu hneď bývať, po týždni mi povedal, ja si ťa aj tak raz vezmem, po 7 mesiacoch ma požiadal o ruku, po necelých 2 rokoch sme mali svadbu a tento rok oslávime 16 výročie sobáša🙂

lazzo
18. jan 2023

Začali sme spolu chodiť v máji, na "pytačkách" som bol v decembri a v októbri nasledujúceho roka sme mali svadbu. 🙂 Minulý október sme oslávili 17. výročie sobáša. 😉

tykat
18. jan 2023

My sme si po 3r najprv povedali ze sa uz chceme zobrat, a potom boli "zasnuby" tj ofic.navsteva priatela s rodicmi u nas v aprili, v juli bola svadba. Mali sme 24r a 25r a spolu sme 30r z toho 26r manzelia. Prve dieta sa narodilo 3r po svadbe (tak sme chceli).

danielinaa
18. jan 2023

My sme začali spolu žiť od prvého dňa chodenia, o pol roka zásnuby, svadba 2 mesiace na to. Obaja ale mame vyšší vek a keďže sme obaja podobne povahy, vedeli sme hneď ze není co čakať. Fakt sme si sadli. Ale ty si mladučká, u teba je to inak, my sme 40+

mata1001
18. jan 2023

Zasnuby po 3mes. a poziadala som ja jeho...

banalu
18. jan 2023

Po 9tich myslim. Tento rok budeme spolu 13 rokov.
A vobec mi nevadilo, ze az po 9tich rokoch. Vedeli sme, ze chceme byt spolu, rozpravali sme sa o tom, nie raz... najviac okolo toho nahundrali nase rodiny 😂😂😂😂

lindous
18. jan 2023

My sme spolu 4 roky, od našich 22 rokov a sme dohodnutí, že ešte najbližšie 2 roky svadbu určite neplánujeme a ja nechcem tak dlho nosiť snubný prsteň 😅😅

katarinka89
18. jan 2023

Si ako ja keď som mala toľko rokov co ty- mala som už nutkanie sa niekam posunut- zásnuby tiež nechodili a čakala som nato ako kura na sopeľ. Nakoniec ma požiadal po 8 rokoch ale z dôvodu, že som mu prišla nato, že chudák sa chodí ventilov at ku jeho ,,kamoške,,. Požiadal ma dokonca 2.krat. ten 1.krat som ho poslala do kelu a druhýkrát mi ho už prišlo ľúto tak som suhlasila- krava.....no po 4 rokoch manželstva sme sa rozviedli a banujem že som si tak mlada neuzila slobodu, cestovanie, dovolenky- doteraz to ľutujem....a to mam 33.zivot je krátky a odovzdať sa úplne len domácnosti a povinnostiam ta prestane časom baviť. Neponáhľam sa, užívaj si,možno príde ešte niekto úplne iný

opica_skorica
18. jan 2023

@lazzo parada, takze tento rok v oktobri to uz budete mat takzvane dospele manzelstvo.

morgane1975
18. jan 2023

Prvy manzel po pol roku a svadba bola do roka a druhy po 4 mesiacoch a svadbu este len chystame

evkamotka
18. jan 2023

Mna poziadal o ruku po 8 mesiacoch randenia. Dovod pre neho bol, ze sa pre mna rozhodol (ze by chcel mna ako zivotnu partnerku) tak nemal co viac riesit. Mimochodom spravne tu viacere vysvetluju, ze ked zijete ako manzelia, je to pre neho len vydavok a riesicky navyse. My sme spolu nebyvali a malo to svoje caro

casillas28
18. jan 2023

My sme spolu chodili 6 rokov z toho 4 spolu byvali a az potom ma poziadal o ruku...ale ja som mu davala najavo ze skor nechcem...chcela som si dorobit vysku, cestovali sme vela cize uzili sme si spolu aj slobodu a po 6 rokov sme sa vzali a dobre nam je..niekedy je lepsie netlacit 🙂

modrykonik33
18. jan 2023

Čo máš z týchto odpovedí? Jasne vyplýva, že u každého páru je to individuálne, niekto sa bral po 6 rokoch a niekto po mesiaci 😀 a samozrejme každému drží manželstvo roky

elalala
18. jan 2023

Zasnúbili sme sa po 2,5 roku, mesiac na to som otehotnela, čakáme, kým sa bábo narodí a vezmeme sa. Ja mám 22, snúbenec 25. Ale zase on po mesiaci vzťahu hovoril o dome a deťoch 😅❤️