Baby nemate v PC nejaky play list na oslavu? Budu tam mladsie aj starsie rocniky, kludne nieco slovenske, ceske, klasiky, rock aj ludovky aj sucastne hity, nemam cas po jednej pesnicke stahovat, budem vdacna
ahoj, dva týždne dozadu sme si sami púšťali na svadbe hudbu, kľudne poskytnem
Senzus ma super megamixy aj hodinove takisto repetaci to je taka.klasika od Akordu krasne ludovky..
Potom pozri.Michala Davida a Helenku Vondrackovu..to je nesmrtelna Oldies..mozno nejake talianske hity k jedlu mozes aj klasiku mozart Vivaldi alebo instrumentalne soundtracky.a potom uz podla vlastnej chuti.kazdy reprak sparujes s hociakym mobilom a mladez si.pusti.co bude chciet.
@foxxie27 a vedela by si mi to poslat alebo to mas niekde ulozene nech si to stiahnem? Bola by som velmi vdacna🙂
@bukajka_mata to je nejaka appka?
@saxana000 senzi a repete nie, to uz je moc😂
No tak nespecifikovala si vekovu kategoriu..🤣
Ale na taky tu odviazanu zabavu po.par.litroch vinka je to nesmrtelne ...
@saxana000 ano to urcite, vecer to uz bude divocina🙂
jasné, mám to doma na počítači..... keď prídem z práce, pošlem.... hoď mi do správy nejaký kontakt na seba 🙂
@foxxie27 Ahoj prosím ťa poslala by si aj mne ten playlist velmi by mi to pomohlo
@foxxie27 ja by som vás tiež veľmi pekne poprosila o ten playlist ❤️❤️❤️ r.tichanska@gmail.com
@foxxie27 mohla by som vás aj ja poprosiť o playlist😊
@kristinamuscherova je mi ľúto, už ho nemám… odišiel mi disk na počítači
Máš Spotify? Pozri si nejaké už vytvorené playlisty a použi takýto alebo si z niekoľkých vytvor svoj vlastný.