Ahojte!
Ocko bude mať 40. a ja mi robim dídžea na oslave poradili by ste mi ake pesnicky tam nemôzu chybať.
Ďakujem.
Wanastowi Vjecy, Lucie, Hex...
@petronelakvietkova zaleží aj na aký štýl bol ladený tvoj tatino. Ja suhlasims persica, vtedy boli viac Rockové časy ako teraz 🙂 Možno ešte KAbát, Horkýže slíže - staré albumy
@petronelakvietkova napíš, aký má otec vkus. Či skôr rockovo založený, alebo skôr pop. Či chceš aj zahraničné piesne, alebo slovenské/české.
Za mňa osobne:
Metallica - Unforgiven
Guns and Roses - November Rain alebo Dont´cry
Ozzy Osborne - Mama, I'm Coming Home
Aerosmith - Crazy
Zalezi od vkusu....za mna faithless, 2unlimited, Capella a podobna kapustnica....😉
rolling stones - satisfaction, Angie
Nirvana - Smells like teen spirit
AC DC - highway to hell
Ak bol fanúšikom Michaela Jacksona - tak skladby od neho - on dosť letel v tých 90tych rokoch
Queen
.... tak asi predovšetkým ty sama musíš vedieť čo tvoj otec počúval či počúva... môj 9r. veľmi dobre vie ,že oco má megarád Metallicu,Horkýže Slíže ,ale vypočuje aj niektoré disco z 80-90 rokov ,ale s takým faux pas ako napr. O-Zone by ho meganasral 😀 😀 😀
@petronelakvietkova tak ono tam asi na tej oslave nebude len ocko, že... treba pozerať na všetkých pozvaných, ak tam bude mať napr. aj svojich rodičov, tak tých asi z nejakých disko pleskov 80-90 rokov urve... takže si nachystaj také bloky ako býva na svadbách, oslavách, aby si každý prišiel na svoje - nejaké československé kolo, rockové, senzus alebo ľudovky, slaďáky, niečo z tých 80/90 disko, klasika oldies kategória... no proste z každého rožku trošku 🙂
Ďakujem za návrhy ale ocko veľmi nieje na rockové pesničky.
A nepoznate pesnicky na ktoré by sa dalo dobre tancovať:dnes Vám tu tabavu hráme atď. A jeho štyl je jednoduchy ako kandračovci . 🙂
@vejula
Áno Queen je jeho tutovka .Chcela by som sa vyhybať českým hudbám!
🙂
90te roky.. mam 40 a pocuvali sme hlavne dancefloor.... + Palo Habera, nejake ceske kapely, Metalica, Aerosmith, KFL, UB40, Peter Gabriel, Madonna, Nirvana....Dr. Alban :D Made 2mate, vselicoooo, je toho strasne vela.. daj si na youtube hity r90tych a vyhodi ti zoznamy piesni
Na aké pesničky sa dobre tancuje?
@sissy27 aj na to myslim😉
@petronelakvietkova dobre sa tancuje na ABBU, to je taka klasika.. alebo ELan.... a take..
@petronelakvietkova veď otvor YouTube a hoď si tam do vyhľadávača "90 roky" 🙄 alebo rovno "pesničky na otcovu oslavu" a vyhodí ti celé playlisty... Prípadne "top slovenské ľudovky", "top 20 slovenských hitov" atď.
Ja neviem ale veď mladá baba, v tomto by si mala byť viac doma než my...
No tak ja to už dávno mám ale pýtam sa vás lebo nie všetko je na tom YouTube .
@sissy27
Ľudia z modernej doby nevedia pesničky z doby kamennej!!!
@petronelakvietkova až taká doba kamenná to nebola a ani sa neobzries a máš 40 aj ty
@petronelakvietkova a baba z modernej doby je neschopna otcovi namiesat pesnicky co ma rad!!!
inak moj muz ked mal 40tku mal playlist, a keby na nom boli skvosty typu Elan, Abba ci Habera, tak to by vypinal hned..
@petronelakvietkova ja mam 42, za mna depeche mode, elan tublatanka, abba, bony m, duran duran metalica, Shalom, peter muk, lucie
Joj to je zlata tema. Moj muz ma 40, takze urcite by tam nemali chybat pesnicky z konca 80tych rokov a urcite vela z 90tych rokov, zo zaciatkov. Zo slovenskych ma moj muz velmi rad Petra Nagyho, Elan.