Personalizovaný svadobný dar - maličkosť

14. nov 2024

Ahojte, napada vas nieco co by som vedela vyrobit/ dat vyrobit ako personalizovany svadobny dar pre kamosku a jej manzela? PS. musi to byt nieco lahke , spratne, aby to v pohode vosla do kufra ked pojde nazad....Lamem si s tym hlavu, nerada davam blbosti , takze jedine nieco prakticke - napadla ma gravirovana doska na krajanie,alebo gravirovany otvarak na vino ....Za hociaky napad budem vdacna ,

anavixy
14. nov 2024

Pozri na sashe 🙂

tundra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. nov 2024

@anavixy vdaka kukala som, ale nic som take nenasla co by bolo prakticke do domacnosti, len same ozdobky a somarinky :-/

autor
14. nov 2024

@anavixy ten otvarak na vino a doska je zly napad ? Ide mi skor o symbolicky darcek, nechcem davat nic velmi hodnotne.

tundra
14. nov 2024

Jasne, doska je uplne skvely napad🙈

autor
14. nov 2024

@tundra vdaka, este ma napadlo nejaka kucharska zastera, nieco ako set kde na jednom je pisane "i love him" a na druhej "i love her" 🙂 tak asi nebudem uz vymyslat nic dalsie, ale keby vas dievcata cosi napadne kludne piste

mamina7070
14. nov 2024

dve gravirovane lyzicky a dva hrnceky

autor
14. nov 2024

@mamina7070 no hrnceky nie su uplne spratne do batoziny , a tiez vysoke riziko ze sa rozbiju, inak by to nebol zly napad

mamina7070
14. nov 2024

tak len tie lyzicky potom

anavixy
14. nov 2024

Ja som tam videla nedavno gravirovane lyzicky, pribor, salatove lyzice, viacero takychto celkom aj praktickych veciciek. 🙂 pozri rucickovo na sashe

kitycat
14. nov 2024

No mozno ta doska na krajanie a k tomu prachy by nebolo zle. To by ma potesilo, prakticky pamatny dar.
Lyzicky?
Hrnceky?
Otvarak na vino?!
Fotoknihy, platna ci cokolvek s podobiznou
Nie 😃

christie11
14. nov 2024

Pozri Ručičkovo. Maju personalizovane lyzicky,naramky, klucenky,...

euka210
14. nov 2024

Dobre darceky su ta doska a otvarac. My davame zo sashe este vysivat osusky ako prakticky pamatny darcek.

autor
14. nov 2024

@kitycat no takto ja im nejdem osobne na svadbu, budú mať len sami dvaja na úrade. Preto prachy určite nie 🙂

1ryba
15. nov 2024

Čajové lyžičky. Kus stojí cca 3 eurá. Vygravírujú ti na ne, čo si praješ.