Ahojte, napada vas nieco co by som vedela vyrobit/ dat vyrobit ako personalizovany svadobny dar pre kamosku a jej manzela? PS. musi to byt nieco lahke , spratne, aby to v pohode vosla do kufra ked pojde nazad....Lamem si s tym hlavu, nerada davam blbosti , takze jedine nieco prakticke - napadla ma gravirovana doska na krajanie,alebo gravirovany otvarak na vino ....Za hociaky napad budem vdacna ,
@anavixy vdaka kukala som, ale nic som take nenasla co by bolo prakticke do domacnosti, len same ozdobky a somarinky :-/
@anavixy ten otvarak na vino a doska je zly napad ? Ide mi skor o symbolicky darcek, nechcem davat nic velmi hodnotne.
Jasne, doska je uplne skvely napad🙈
@tundra vdaka, este ma napadlo nejaka kucharska zastera, nieco ako set kde na jednom je pisane "i love him" a na druhej "i love her" 🙂 tak asi nebudem uz vymyslat nic dalsie, ale keby vas dievcata cosi napadne kludne piste
dve gravirovane lyzicky a dva hrnceky
@mamina7070 no hrnceky nie su uplne spratne do batoziny , a tiez vysoke riziko ze sa rozbiju, inak by to nebol zly napad
tak len tie lyzicky potom
Ja som tam videla nedavno gravirovane lyzicky, pribor, salatove lyzice, viacero takychto celkom aj praktickych veciciek. 🙂 pozri rucickovo na sashe
No mozno ta doska na krajanie a k tomu prachy by nebolo zle. To by ma potesilo, prakticky pamatny dar.
Lyzicky?
Hrnceky?
Otvarak na vino?!
Fotoknihy, platna ci cokolvek s podobiznou
Nie 😃
Pozri Ručičkovo. Maju personalizovane lyzicky,naramky, klucenky,...
Dobre darceky su ta doska a otvarac. My davame zo sashe este vysivat osusky ako prakticky pamatny darcek.
@kitycat no takto ja im nejdem osobne na svadbu, budú mať len sami dvaja na úrade. Preto prachy určite nie 🙂
Čajové lyžičky. Kus stojí cca 3 eurá. Vygravírujú ti na ne, čo si praješ.
Pozri na sashe 🙂