Nezvykete davat peniaze namiesto vianocneho darceka? Neviem vyberat darceky a tak uvazujem,ze dam peniaze,aj ked je to neosobne.
Sme sa s mamou smiali mi hovorí že ti dám peniaze ja jej že aj ja ti dám tak potom načo si dáme keď si len vymeníme peniaz 🙂
Ja peniaze nedávam, ale moji rodičia dávajú nám maly darček + peniaze. Nás to celkom poteší, lebo sú to peniaze navyse a odkladáme si ich na dovolenku.
@marca12 Zalezi aj od zvykov, u nas v rodine sa peniaze nedavaju, vzdy len darceky, peniaze sa povazuju za neosobne. Akurat starsi clenovia rodiny, co nemaju casu behat po nakupoch, daju kazdemu dietatu aj vnucatu ci pravnucatu vacsinou len peniazky. Na druhej strane keby kazdy daval peniaze, tak je dost nanic dat rodicom istu sumu a rodicia mne tiez podobnu sumu spat... Vtedy ani nema zmysel si tie peniaze menit.
@marca12 už kupujem darčeky pekných pár rokov a ani raz som nedala peniaze .narodeniny áno ale na Vianoce nie..vždy sa snažím dať užitočnú vec .raz som nevedela čo švagrinej tak som malú drobnosť a poukážku na nechty
My dáme tento rok prvýkrát peniaze. 🤷♀️ Mám 16-ročnú sestru a tá si to vyslovene vyžiadala. A pravdupovediac, mne sa uľavilo. 😂 A manželovej neteri dávame nakoniec tiež peniaze, pretože všetko, čo sme jej kedy kúpili, jeho sestra ofrfľala. 😬 Tak snáď toto nie. 🙈🙊🙉 Kúpila som krásne vianočné obálky s prianím vo vnútri a poriešené. 👍 Svokor dáva všetkým vnúčatám peniaze a je to lepšie, ako keby mal kúpiť nejakú hlúposť.
Ako deti sme mali darčeky, časom začali starí rodičia dávať peniaze a časom aj rodičia + nejakú maličkosť pod strom, mňa to vždy viac potešilo, ako keby mi kúpili nejakú kravinu
...ja som sa potesila darcekovemu poukazu do knihkupectva. Svegrinka vedela ze knihy mam rada, netrufla si kupit mi lebo ani nevie co mam precitane co nie, ake knihy mam ake nie, tak to poriesila takto a veru ma tym potesila 🙂 rovnako by ma potesila poukazka napr. do DM drogerie 🙂
Zalezi komu tie peniaze davas... detom urcite nie. Ja nedavam nikomu, ale napr nam davaju rodicia. Pretoze vedia, ze ich pouzijeme najlepsie, kde potrebujeme. Ja zas rodicom peniaze nedavam, lebo oni ich maju isto viac nez ja 😂 a oni vedia presne co chcu, tak vzdy dostanu to
@marca12 ked neviem, skutocne neviem - tak ano dam poukazku napriklad amazon, hm, dm.. ale nie casch.