Pečené prasiatko na 40tku

evasab81
9. jún 2018

Ahojte dievčatá. Manžel bude mať na konci augusta 40-ku. Máme v pláne usporiadať oslavu na našej záhrade, niečo už máme aj premyslené. Chcem sa opýtať, či niektorá z vás nemá kontakt na nejakú firmu (alebo osobu), ktorá vie zabezpečiť, alebo aj priamo pripraviť pečené prasiatko ( okres SB, PO). Poteším sa, ak mi niektorá z vás aj napíše skúsenosť s takouto oslavou. Ďakujem.

aniele
9. jún 2018

Ja som to riešila v apríli, keď mal manžel 60. My sme z okolia BB, takže ti neporadím podnik, my sme brali zo Starých Hôr. Bolo to výborné rozhodnutie. Ešte som upiekla delené kuracie stehná, urobili sme pár čerstvých šalátov... Bolo nás okolo 20, prasiatko malo 11 kg. Boli sme dnu i pod petgoloi, bolo výborne.

narros
25. jún 2018

Tak ako chlap by som mal z takéhoto prekvapenia ohromnú radosť. To prasa bude TOP!

viejac
9. aug 2018

@evasab81 Ahoj mojej kamošky manžel mal minulý rok tiež 40 a on si vyžiadal pečené prasa ona to dala piecť v jednom penzióne pri Vranove skus sa spýtať v nejakom penzióne určite nájdeš email na ich stránke a telefón.

kvojtanikova
9. aug 2018

ja zial tiez neporadim podnik ale pripajam sa k nazoru ze to je dobry napad, ak vas bude menej tak niekde robia aj polovicu prasiatka, my sme tak mali a bolo to velmi chutne, priniesli to v drevenom korytku, plno oblohy (chren, uhorky, baranie rohy, kapusta...) my sme oslavovali v Prievidzi a niekde odtial bola aj ta firma.