Partner ma chce predstaviť rodičom

13. mar 2022

Ahojte. Partner má chce predstaviť rodičom, nič moc o nich neviem, a nechcem tam ísť s prázdnymi rukami, čo by bolo vhodné doniesť? (Nechcem nosiť alkohol, ja som proti nemu takže, okrem toho) vďaka.

julka828
13. mar 2022

Ja by som vzala kvet a dezert

julka29
13. mar 2022

Nemusíš brať nič podľa mňa 🙂

beataxxx
13. mar 2022

Kvety urcite a kvalitnu bonbonieru

lentajeho
13. mar 2022

Ja som upiekla koláč

leuska0910
13. mar 2022

Ja by som mame doniesla kvet a ocovi cokoladu, ked nie flasu,, len ja mam stastie, ze moji svokrovci ma poznali skor ako moj muz takze toto som riesit nemusela😊 ale drzim palec, nech je to v pohode😉❤

mamamasama
13. mar 2022

Moji svokrovci su zo zahranicia, tak svokra dostala taky levandulovy kosicek so slovenskymi vyrobkami a svokor syrovu misu, ale ak by boli zo Slovenska, tak minimalne kvietok a bonboniera.

mimikarol
13. mar 2022

Veď sa spýtaj frajera čo majú radi

zildo
13. mar 2022

Kávu a bonboniéru

snowflake07
13. mar 2022

@julka29 ja s prázdnymi rukami ani k susede nejdem .Podľa mňa to svedčí o človeku.

bashee
13. mar 2022

Do darcekovej tasticky by som zabalila yankee candle a cokoladu. Zena nemusi nosit kvety zene. A ked tak nejaky izbovy kvet v crepniku by som dala skor.

petamich
13. mar 2022

ked som isla prvykrat svokrovcom brala som svokrovi taku sadu cajov English Tea Shop a svokre sviecku Yankee Candle, lebo mi muz povedal, ze toto maju radi 🙂 tak sa ho pripadne spytaj a ked nie tak sada cajov, dobra kava, cokolada, sviecka, kvet, kolac, donuty

ilene22
13. mar 2022

mna manzel zobral 1.x k rodicom 26.12. nevedela som, co zobrat. tak som vtedy priniesla sadu cajov a k tomu bola este porcelanova kanvica. prislo mi to vhodne na zimne obdobie. kedze boli sviatky napeceneho bolo dost, vzala som este do malej dozy brownies. po obede ku kave. myslim, ze ich to vtedy potesilo.

ja by som zvolila nieco na jedenie ako aj radia dievcata vyssie - bonbonieru, kolac, muffiny, krabicku zakuskov, sadu cajov kludne s medom.podla mna takou malickostou clovek nic nepokazi. ved sa skus spytat priatela

tamvtme
13. mar 2022

Upiekla by som kolac

xiaomi_
13. mar 2022

to ze si ty proti alko neznamena ze teraz ho nikto iny nebude v tvojej pritomnosti pit, cize jeho mame kvet a sladkost a jemu flasu

minutka
13. mar 2022

@julka29 nic? Na ziadnu navstevu sa nechodi s prazdnymi rukami. Nikdy. A nie este ze 1.x svokre oficialne.

mauduska
13. mar 2022

tak ja som bola u nich prvýkrát keď som mala 17 a ani mi nenapadlo k nim niečo doniesť.. aj preto, že som bola bez peňazí, naši rovnako. Aj neskôr keď som k nim chodila som nič nenosila.. Neviem na čo. Ja tiež nepotrebujem, aby nám oni niečo nosili alebo vôbec hocikto niečo nosil, za to že ide ku mne. Ja som ho pozvala a teda ho chcem mať u seba doma - tak odmenou je hádam to, že sme spolu a nie Toffifee..

crazy_lazy
13. mar 2022

Ja som nakúpila z každého rožku trošku. Slané oriešky, kávu, čaj, čokoláda atď a zabalila som to darčekového koša. Ale predávajú aj hotové.

pribinak
13. mar 2022

Určite nechod s prázdnymi rukami, to je podľa mna neslušne.

Opýtaj sa frajera či pijú kávu, či majú radi nejaké vínko, caje, čokoládu. Kúpila by som nejaké kvalitne veci a kvety. Nemusíš urobiť nákup za 100 EUR, ale určite nie s prázdnymi rukami

nenne9
13. mar 2022

@julka29 tak na navstevu ist s prazdnymi rukami...no neviem..ja aj ked idem ku kamoske na kavu, vezmem aspon cokoladu...

karelova
13. mar 2022

Mamine aj sestre som priniesla ružičky v kvetinaci a otcovi flasu vina z nasej oblasti a este spoločný dar knihu s fotografiami odkial pochadzam.

1sally12
13. mar 2022

@xiaomi_ skôr to myslela asi tak, že ona ho nikomu nebude podarovávať, keď je proti nemu, nie že nikto nebude pred ňou piť.

autor
13. mar 2022

@xiaomi_ nemyslim to tak ze akože alkohol nesmiem piť, len mam zle skúsenosti s alkoholikom a od vtedy mam odpor k alkoholu.

xiaomi_
13. mar 2022

ja tiez nepjem ale v pohode ked niekam idem na navstevu tan alkohol dam dotycnemu

laurika999
14. mar 2022

@julka29 z prázdnymi rukami sa absolútne nepatrí prísť.

bilancia
14. mar 2022

kvet pre mamu a upiect nejaky zakusok 🙂