Páči sa vám meno Artur?

andreatk
5. dec 2016

Mne sa páči samuel,ale môj si želá artur.

jana_eyre
5. dec 2016

Mne sa paci, ale ak ti tu viac žien napise ze sa im paci, bude sa aj tebe? Ak sa nepaci tebe a mužovi zas Samuel, vyberte tretie.. Ako sa vraví, kde sa dvaja biju, tretí víťazí..

glorikarebeka
5. dec 2016

@andreatk ano paci sa mi Artur,nema to meno kazde druhe dieta👶

andreatk
autor
5. dec 2016

@jana_eyre mesiace sa nevieme zhodnúť.. 😃 budeme asi losovat

tajka1986
5. dec 2016

@andreatk Artik? Nepaci 🙂

stepanka274
5. dec 2016

Samkov je vela,Artur je super meno, kamoska mala Olivera a Artura, boli to super kamosi, volali ich Oli a Arto. My ked sme cakali dcerku tak manzel chcel stale Sabrinku, mne sa moc nepacilo, tak som presadila druhe meno Emma, ale nikto ju tak nevola, manzelovo zelanie zvitazilo aj v reali, a som rada ze mame Sabri ako on chcel

girlnextdoor
5. dec 2016

Ak by bol u nás druhý chlapec, bol by Samuel, ale to sme sa zhodli ešte pred tým ako som jo

girlnextdoor
5. dec 2016

Si to píše samo 😁 my sme Samka vybrali ešte pred prvým tehu a mm je aj tak nastavený...Takže ostaneme pri nom, ak niekedy bude po druhé 😀
Artur je podľa mňa krasne meno, má ho kamarátov syn a veľmi mu pristane...

jana_eyre
5. dec 2016

@andreatk aj tak sa dá 😂 ale možno ked maleho uvidíte z bruska von, bude vám hneď jasne, ze to je jasný artur/samuel 😁

petruska222
5. dec 2016

Mne sa paci😊

andreatk
autor
5. dec 2016

@jana_eyre teraz som nad tým rozmyslala. Že keď ho prvý krát uvidíme hneď budeme vedieť 🙂 aj tak sa dá.

amisa
5. dec 2016

Mam synacika Artura .. kamoska ma syna Artura a sestrnica tiez .. je to super Artruko Arturcek Arci.. (ani ja som povodne nechcel a teraz by som si ine k nemu ani nevedela predstavit)

stardust
5. dec 2016

keby synak nahodou rackoval, nemuselo by sa mu jeho meno pacit.

babatkoo
5. dec 2016

Najkrajsie 🙂 moj syn (18 mesiacov) sa vola Arthur 🙂 Velmi sa mu hodi meno. V okoli su uz 3 chlapci s menom Artur. Doma mu hovorime: Artiček, Arturko, Artík, deticky do 3 rokov mu hovoria Atko.

@stardust problem s račkovanim?? To maju potom problem: Robovia, Rišovia, Romanovia.....

zanetamatej
5. dec 2016

Ja som nebola do porodu rozhodnuta medzi menami Lukas a Eduard,rano pred porodom sa ma pytal lekar ja ze bude to Lukas a o hodinu som do papierov nadiktovala predsa to druhe..ked sa nerozhodnes - uvidis na sale.Artur je pekne

sense
5. dec 2016

Paci sa mi meno Artur aj Samuel ale nepaci sa mi Artik ani Arturko a takisto sa mi nepaci ani Samo ani Samko..

Ak sa neviete zhodnut vyberte tretie

stardust
5. dec 2016

@babatkoo zjavne sa nevies vcitit do pozicie rackujucich. Je rozdiel nemat ziadne r v mene, mat len jedno r alebo dve.

nell77
5. dec 2016

Krasne chcela som pri druhom nepreslo..prvy je Alan a druhy som chcela Artur ..nakoniec je Tomi....
Nema kazde druhe dieta....

karamellka1
5. dec 2016

Pekne meno, len treba dbat aj na to ako vyznie spolu s priezviskom 😉

babatkoo
5. dec 2016

@stardust tak to potom asi neviem a moj syn ma to stastie ze vie r povedat. Mam kamaratov ktori obaja račkuju (manzelia) deticky nerackuju. Predvidat ci bude moje dieta rackovat je zbytocne zvazujuce si myslim.

mamutka
5. dec 2016

U mňa je to navždy spojené s rozprávkou Artur nemotornik, takže páči 🙂

diankak
5. dec 2016

My sme mali pre druheho syna vybrane meno Artur, zial, bude to baba, takze meno bude boj 😂🙈

snehulienka639
5. dec 2016

mne sa samuel pacii ale odradza ma od neho ze ho ma tak vela chlapcov. viem ze tomu sa neda vyhnut ze su take oblubenejsie mena ale aby bolo pol skolky samko to nechcem. a artur sa mi nepaci ☹ kamoska ma kocura artura a bohuzial asi by som sa nevedela odosobnit keby som pocula ze Artik alebo Arto vsetky chlpy na tele sa mi stavaju.ale prajem vam aby ste vybrali cim skor ved koniec koncov je to vase babo a nikto vam do toho nema co kecat 🙂

lola61
5. dec 2016

Mne sa páči Oscar a Arthur a aj Marko je krásne

asenaa
5. dec 2016

Aj ja mam doma 2,5 rocneho artura a krajsie meno som nepocula.

shia
6. dec 2016

meno sa musi hodit hlavne k priezvisku, takze aj/hlavne podla toho...

siska012
6. dec 2016

teraz nechcem nikoho uraziť je to čisto môj názor , ale mne sa artur absolútne nepáči, mne sa to hodí skôr pre myš alebo potkaníka :D :D pre domáce zvieratko hlodavca neviem prečo .... ale samuel je fajn teda pokiaľ ho nebudete volať samuel ( skôr samko , samo) :D

soffi
6. dec 2016

Ja som mala v tehotenstve stav,ze.som chcela syna Oskara,som rada,ze sa mi.narodilo dievca hehe...Nechapem.preco sa mi to meno tak.velmi pacilo...Artur je nas pes-to bez urazky,ale.fakt sa tak vola...muso.sa.pacit aj tebe...som za to,aby ste vybrali tretie...ktore sa bude pacit obom....🙂 ved je och taaaaak vela... 🙂

marfikchov
6. dec 2016

páči a veľmi... ale Artur a nie kadejaké skomoleniny Artík a pod.. len je ťažké na výslovnosť, a kedže ja som mala podmienku pri výbere mena, že musí byť bez R, zavrhla som ho... mne sa páči aj Aurel, no zavrhnuté bolo tiež práve z toho dôvodu

lavinis
6. dec 2016

ano, tiez sme ho mali v top5
Samuel je tiez pekne, ale Artur je viac originalne, tych je menej

katuli3nocka
6. dec 2016

Samuel je veľmi pekné meno 🙂 Ale ani Artur nie je zlé, poznám možno jedného, fakt je ich málo 🙂 Ale to musíš Ty cítiť ako sa Tvoje dieťa bude volať... My sme mali hneď jasno, že náš bude Timotej 🙂