Outfit na svadbu pre dievčatko

zenazaba
29. jan 2023

Zdravím. Čo mali oblečené na svadbe vaše 2-3 ročné dievčatká? Váham medzi princeznovskými šatami a úplne pohodlnými jednoduchými šatičkami. Foto poteší.

h2
29. jan 2023

@zenazaba Daj princeznovské.

ja_mama
29. jan 2023

Moja vtedy 2 rocna dcerka mala najskor take princeznovske a ked si ich okydala tak som jej prezliekla jednoduchsie pohodlne, tie mala nakoniec vacsinu casu. Takze radim vziat urcite aj nejake druhe do nahrady, nech uz sa rozhodnes akokolvek 😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasitimi17
29. jan 2023

Baby aj máte nejaké overené stránky kde ste objednali také princeznovské ? čo naozaj vypadajú aj v reále tak ako na fotke... mne furt vyhadzuje len tie pofidérne stránky ako suprisimo,booho atď.

21anjelik19
29. jan 2023

Pripnem sa vám tu ....ak máte niektorá tip odkiaľ kupovať budem rada, tiež ideme v júni na svadbu a moja bude mať vtedy 2 a pol roka ;)

syslik81
29. jan 2023

ak je to tvoja svadba tak princezna ak ides k niekomu na svadbu a ona nieje druzicka tak pohodlne ... za hviezdu ma byt nevesta a nie deti ...

syslik81
29. jan 2023

https://www.monsoon.co.uk/children/ zasielaju aj na sk - moja ma vela siat odtial

sasitimi17
29. jan 2023

@syslik81 no hneď som našla 10 šiat a neviem ktoré sa mi páčia viac 🤣 nadhera a poštovné je koľko ?

syslik81
29. jan 2023

@sasitimi17 tak ja kupujem priamo v obchode ale tu je tabulka https://help.monsoon.co.uk/hc/en-gb/articles/11... monsoon standart 9e express 20e a ak som to pochopila nad 100e objednavka zadarmo ...

gertrudaosem
29. jan 2023

@zenazaba rifle a košieľka

martuska413
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martuska413
29. jan 2023

Dcérka mala princeznovske biele po kolená. Nevesty som sa vopred spýtala, či jej to nebude prekážať - predsa len ako tu už bolo spomínané, za hviezdu ma byt nevesta.
Kúpila som ich u Číňana za nejakých 13€ a už sme ich využili aj na karneval 🙂

zenazaba
autor
29. jan 2023

@martuska413 tak s tym urcite nebude problem. Nevesta je lucidna osoba a urcite nebude vysilovat ak 2 rocne dieta pride v "nevestovskych" satach. Skor mi ide o to, ze tie "princeznovske" nevyzeraju zrovna pohodlne. Tam tyl, tam volan, tam to, tam ono. Ci to male dieta v takych satach vydrzi. Ale asi to spravim ako pisali baby vyssie. Na zaciatok dostane nejake nacancane a potom ju prezleciem do niecoho pohodlneho.....dufala som v nejake fotky, ze sa inspirujem 🙃 Dakujem za tvoju foto, tie su peknucke 🙂

martuska413
29. jan 2023

@zenazaba asi veľa závisí aj od dieťatka. My sme našu neprezliekali, ona bola pyšná ze ma "tancovacie" šaty a pýtala ich ešte aj na druhy deň :D mala však pod nimi obyčajne bavlnené tričko, takže som si istá ze ju to ani neskrabkalo ani nič podobné.

jahodka11611
29. jan 2023

@zenazaba moje baby (2 a 4) mali na svadbe takéto rovnaké,s bielymi pancuskami,pohodlné a vydržali skoro do polnoci

sasitimi17
29. jan 2023

@syslik81 no tak to potom nič lebo zas dávať ešte 10€ navyše ale ďakujem aj tak 🙂

kikushaa
29. jan 2023

Next, newbie nemaju tylove, ale krasne