Zdravím. Čo mali oblečené na svadbe vaše 2-3 ročné dievčatká? Váham medzi princeznovskými šatami a úplne pohodlnými jednoduchými šatičkami. Foto poteší.
Moja vtedy 2 rocna dcerka mala najskor take princeznovske a ked si ich okydala tak som jej prezliekla jednoduchsie pohodlne, tie mala nakoniec vacsinu casu. Takze radim vziat urcite aj nejake druhe do nahrady, nech uz sa rozhodnes akokolvek 😀
Baby aj máte nejaké overené stránky kde ste objednali také princeznovské ? čo naozaj vypadajú aj v reále tak ako na fotke... mne furt vyhadzuje len tie pofidérne stránky ako suprisimo,booho atď.
Pripnem sa vám tu ....ak máte niektorá tip odkiaľ kupovať budem rada, tiež ideme v júni na svadbu a moja bude mať vtedy 2 a pol roka ;)
ak je to tvoja svadba tak princezna ak ides k niekomu na svadbu a ona nieje druzicka tak pohodlne ... za hviezdu ma byt nevesta a nie deti ...
https://www.monsoon.co.uk/children/ zasielaju aj na sk - moja ma vela siat odtial
@syslik81 no hneď som našla 10 šiat a neviem ktoré sa mi páčia viac 🤣 nadhera a poštovné je koľko ?
@sasitimi17 tak ja kupujem priamo v obchode ale tu je tabulka https://help.monsoon.co.uk/hc/en-gb/articles/11... monsoon standart 9e express 20e a ak som to pochopila nad 100e objednavka zadarmo ...
@zenazaba rifle a košieľka
@martuska413 tak s tym urcite nebude problem. Nevesta je lucidna osoba a urcite nebude vysilovat ak 2 rocne dieta pride v "nevestovskych" satach. Skor mi ide o to, ze tie "princeznovske" nevyzeraju zrovna pohodlne. Tam tyl, tam volan, tam to, tam ono. Ci to male dieta v takych satach vydrzi. Ale asi to spravim ako pisali baby vyssie. Na zaciatok dostane nejake nacancane a potom ju prezleciem do niecoho pohodlneho.....dufala som v nejake fotky, ze sa inspirujem 🙃 Dakujem za tvoju foto, tie su peknucke 🙂
@zenazaba asi veľa závisí aj od dieťatka. My sme našu neprezliekali, ona bola pyšná ze ma "tancovacie" šaty a pýtala ich ešte aj na druhy deň :D mala však pod nimi obyčajne bavlnené tričko, takže som si istá ze ju to ani neskrabkalo ani nič podobné.
@zenazaba moje baby (2 a 4) mali na svadbe takéto rovnaké,s bielymi pancuskami,pohodlné a vydržali skoro do polnoci
@syslik81 no tak to potom nič lebo zas dávať ešte 10€ navyše ale ďakujem aj tak 🙂
Next, newbie nemaju tylove, ale krasne
@zenazaba Daj princeznovské.