Baby boli ste s takym babom na oslave? Svokra ma v decembri 50tku. Dcerka je uz v takom stave, ze zacina vnimat uz to nieje jeden a polmesacne babo ktore spinkalo zvecsa a ked bdelo tichucko civelo. Uz ma svoje muchy. Ja si neviem predstavit kde tam v restike v tom hluku bude napr spat kto miju postrazi napr. Muz je jedinacik krstny su z mojej strany ty tam nebudu. Ma tam byt az 50ludi.Ako to s oslavami riesite vy? Idete neidete popripade ako dho sa zdrzite??
Bola som s 2mesačným synom na kamoškinej svadbe a s 3,5 mesačnou dcérou na svadbe inej kamošky. Bábatká som mala v kočíku, na spanie v šatke, prípadne chlap mal bábo uviazané v šatke a fajne sme sa zabávali, tancovali, bábo spalo. Keď sa zobudilo, šla som s ním vedľa do miestnosti, kde som nakojilo, kus pokukalo svet a potom zas spalo. Ostali sme v oboch prípadoch cca do polnoci a potom šli domov.
Chod, daj do vajicka. Spat moze v kociku, kszdy sa s nim rad prehra. Nemusis byt dlho
Hlavný dôvod je,že sa ti nechce ísť.Že?
@zorkahorka uz tomu velmi neverim ze mala bude spat na ośave kde bude j ziva hudba😂
@yoxinka tak to ste mali super
@koniarova keby sa mi nechce ani neuvazujem a nepotrebujem tu pisat
@autorka ved ho chod pokocikovat von aspoň na hodinu a pospi si
Normálne by som šla deti nie sú s cukru a nech si zvykajú že pri spaní nebudú mať len ticho .
Nech ti ju povozia ale isto by som ju nedala každému ochytavat, chuda dieťa bude také prestimulovane a ohucane z nového prostredia, veľkého počtu ľudí a hudby ze budeš rada keď ti ešte 3 dni nebude v noci revat z toho 🙈
V prvom rade si ujasni ci tam chces ist alebo nechces, lebo vies ako sa hovori kto chce hlada sposoby kto nie hlada dovody. A neboj sa s tym spankom, my sme boli pred tyzdnom na svadbe mam 9 mesacneho a 3 ročnu, riadili sme sa skor starsou kedze tam tancovala od 5 do polnoci, tak sme isli potom domov no mladsi spal presne pod podiom, hudbu skor ber ako biely sum detom sa v hude spi najlepsie a to sme boli aj s prvou na svadbe ked mala 6 mesiacov, neskor ked mala 9. Co tam oslava😀 take male 3,5 mesacne babo sa povozi, ponosi, ziaden strach.
@ptvw ved toho sa j bojim☹️
boli sme ked mal syn 4 mesiace a v pohode. na rukach, potom vo vajicku sedel a pozeral, pohrali sme sa, ludia ho brali pokocikovat. tiez som bola v strese, ale nakoniec uplne bez problemov len sa treba nachystat, ze vezmes hracky ci nieco co zabavi. 2-3 hodinky uz zvladnete
Choď a podľa dieťaťa sa potom zariadite.
nas mal asi 2 mesiace ked sme boli na oslave 70, nespal poriadne vobec, kazdu chvilu ho niekto pokocikoval atd. uz sme sa len nejako prestriedali a potom som ho zobrala domov a manzel este zostal na oslave, kedze to bola jeho rodina
Niekedy som normálne rada ze sa mi narodilo dieťa počas pandémie a mali sme pokoj od všetkých podobných akcií a mohla som si v kľude užiť bábätko.
No podla mňa čím menšie bábätko, tým je to jednoduchšie- ved len spi, papa a kaka. Ak by som chcela išla by som, ale s tým, že by som v žiadnom prípade nenarusila režim a ze budem môcť sa prispôsobiť jeho potrebám.
@januska12323 mozno budem prekvapena a vydrzime len vecer to bude peklo ked bude prestimovana nuz sama som zvedava ako to dopadne
@simona20201309 to ano ze ona ma svoj rezim uz. Pohrat sa prechadzka kvalotanie tam kde ju dam lahnut a pohrat sa plus ta ziva hudba a nasa je dost lakava tak to bude asi na hodinku len mozno dve
Pri prvom...druhom..nesla by som.. Pri 4tom sme uz boli vsetci aj na kare. ;D Vies si to prisposobit? Citis sa na to,ze to zvladnes? Zvladnete s muzom? Pidla toho sa zariad.
Protihlukové sluchadla
S takym malym babom to urcite aspon kusok vydrzite. Ale tiez by som ho nedavala kazdemu krizom-krazom. Takze vsetko s rozumom. Ked bude mala nesvoja, vies sa vzdialit od davu, kludne pokocikuj, ponos, sama.budes vidiet, ako zareaguje. Ty ako mama rozpoznas, ked to uz prekroci mieru, tak sa zdvihnete a pojdete domov. My sme boli na svadbe so 14 mesacnym synom a to bol iny zahul, kedze uz vedel chodit a bolo treba za nim vsade behat. Vydrzal na hostine ledva hodinu, potom uz prisla unava a hysak. Ja som zo svadby nemala totalne nic, takze vyuzi, kym je dieta male a este az tak nevnima okolity svet 😄.
Zdrzite sa tolko kolko budete vladat. Ja v tom nevidim problem...ked bude chciet spat, tak do kocika/vajicka a vonku 1 z vas ju uspi...alebo sa niekto najde kto bude chciet pomoct a pokocikuje. Ked to bude nezvladnutelne, pojdete domov.
@pettom19 vazne? Ja som myslela ue prave take rocne deti aspon pobehaju atd zejeto lahsie😀
Tak ti poviem, ze s 3,5 mesacnym je pohodicka ist na oslavu urcite vacsia ako s 1,5 rocnym :D ja by som isla a uvidis ako to pojde. Predpokladam, ze to nebude nejaka “bujara hlasna party” ale posedenie v restavracii, takze ani ten hluk by nemal byt nad normu. Popros nech vas usadia niekam na kraj aby ste mali miesto na kocik, trosku viac kludu a moznost odist.
Jedine co by mne vadilo ak by my teraz x ludi chcelo toho maleho natahovat na rukach ako maca. Predsalen je v zime zvysena chorobnost a aj je este malicky na to aby mal tolko podnetov zbytocne.
My sme boli s 4 mesačním na svadbe do riadiaceho.potom sme išli domou.najedol sa trochu popozerať a spal 🙂
@milanemila ano na to si dam pozor ale ktovie ako to bude ma to byt 30.12 cize ktovie
Tiez som si to myslela 😄🫣. Ale ja mam velmi akcne dieta + svadobny obrad bol dost neskoro, preto podla mna nevydrzal. A hysak chytil paradoxne, ked zacala hrat hudba, mali zivu kapelu a repraky tak hucali, ze aj nam to bolo neprijemne. To, ze na svadbe nas bolo do 200, je uz len taky detail 😄.
@koniarova to je čo za hlúpa otázka? Nie každý si trúfa ísť s tak malým dieťaťom na veľkú oslavu. Naša malá trpela prvých 5 mesiacov na koliky a reflux, kamkoľvek sme prišli, po chvíli sme hasili nekonečný plač. Krst sme zvládli len vďaka tomu, že sme tam mali najbližšiu rodinu, ktorá sa pri malej striedala.
Navyše, je chrípkovej obdobie. My sme mali od pediatričky odporúčanie vyhýbať sa masovým akciám aspoň do očkovania.
Tiez som z takychto oslav mala obavy ale obe deti to vzdy zvladli uplne skvelo. Vacsina hosti sa nukala pomoct a ja som si realne aj oddychla a vypila teplu kavu. A odisli sme stale skor, ked sa uz pytal dlhsi a kvalitnejsi spanok.
Určite chod, koľko vydrzite toľko vydrzite. Podľa mna take bábätko každý rad na chvíľu popestuje, povozi v kočíku, aby ste sa vy rodičia normálne najedli či chvíľu porozprávali s rodinou