Oslava pre staršie deti

csina
12. aug 2012

Ahojte, našla som tu pár tipov na detské oslavy v indoorových priestoroch, typu Buppi, Hopla, Hopsasa, Mc Donalds atd... To všetko poznáme a aj sme mali alebo boli na takej oslave.. Dcérka však už oslávi 10 narodeniny a bude osadenstvo detí 6-12 ročných, ale prevaha tých starších.. rátame tak 12 detí +-, ale potrebujem tipy. Jediné sa nám zdalo Buppi ešte ako tak aj pre nich, ale predsa len by to možno chcelo niečo iné, pretože si myslím, že oslava ako taká je uspôsobená na deti tak do 7 rokov, potom už je pre nich zaujímavé možno len to ihrisko, tak načo platiť animátorku, ktorá by im hádam chcela maľovať tvár.. 😀 ... Oslovilo ma aj netradičné oslavovanie v škole varenia, ale tam už cena presahuje náš rozpočet, tak ma zaujíma, ako by sa dalo vytvoriť nezabudnuteľnú oslavu aj pre staršie deti, aby sa zabavili, napapali, nenudili.. Privítam všetky tipy.. Zvažovala som, že sa podujemem a zorganizujem veľkú grilovačku na Partizánskej lúke ale obávam sa, že nenájdem vo svojom okolí veľa dobrovoľníkov, ktorí by mi s tým helfli a ja som tehotná, tak si netrúfam zabaviť a obstarať 12 rodivočených pubertiakov.. 😀 😀 😝 U nás doma to nie je možné, máme malý byt, tak niečo...vonku?, Alebo?? Nejaké tipy čo s nimi a kde??

miawa
12. aug 2012

Oslavu desátých narozenin jsem dělala v červnu u nás doma. Sice mě trochu mrzelo, že nebyla žádná možnost udělat to venku, i tak se mi povedlo vymyslet pár aktivit na balkoně - lovit věci ve vodě, v písku. Celé to bylo pojato jako pirátská oslava a museli postupně splnit úkoly, za které dostali razítka. Bylo u nás 8 dětí a program byl určitě lepší, dobrodružnější než v nějaké herně, McD apod. Ale malování na obličej a taky malování na trička - to skoro největší úspěch 🙂 jsem tam zahrnula taky. 😉

Takže moje rada, jestli je možnost udělat nějakou grilovačku venku, určitě do toho běž, já si myslím, že jeden takový dobrovolník na pomoc by mohl stačit. 🙂 A venku se dá vymyslet třeba nějaká cesta za pokladem a stanoviště. 😉

martinka79
19. okt 2012

já udělala 10té naarozeniny dcery v Mateřském centru, pronajala si prostor... aholky měli diskotéku, spoutěže, malovánína balonky, zabavily se samy, a letos 11té narozeniny oslavila dcera s kamarádkami v solné jeskyni 10dívek, měli tam diskotéku občerstvení v kavárničce... a všem se to líbilo... 🙂

gabrili
7. dec 2012

Domčovi jsme udělali oslavu desátých i jedenáctých narozenin doma. Má je v lednu, takže na zahradě to nešlo, ale i tak se to všem moc líbilo. Bylo tady 15 dětí, kluci i holky a nikdo se nenudil. Zábava byla připravená. Dobrůtky a občerstvení formou švédského stolu. A vzhedem k tomu, že jsme měli doma mimi, tak jsem to přivitala a dopadlo to nad moje očkávání. Doma je doma 🙂