Oslava pre dieťa - rozpočet

18. aug 2023

Ahojte poprosim radu/skusenosti. Chceme pre dieta zorganizovat oslavu 5.narodenin v detskom zabavnom centre kde bude cca 6-7 deti. Zaujima ma vsak, ako to byva. Za jedno dieta sa plati cca 17 € (rozratane vstupne plus obcerstvenie a vyzdoba co tam prichystaju), navyse este torta atd. Je mi vsak blbe ked tam pride kazde dieta s jednym alebo obomi rodicmi nezaplatit im kavu ci ine co si objednaju. Proste rada by som zaplatila za deti ale rodicia nech si svoj konzum platia sami, akurat neviem ako to taktne vyriesit. Viete mi poradit alebo ako to byva na takychto oslavach? Dakujem.

araavdva
18. aug 2023

dcéra bola už viackrát na oslave takto a vždy som ju tam doviedla a potom som po nu prišla. Nikdy som tam neostala. Aj keď ja robím dcére oslavu, vždy deti prídu a potom po ne prídu rodičia poprípade ich rozvezieme kam treba. Beriem to tak, že je to oslava mojej dcéry a tá si pozvala kamarátky a nie ich rodičov. A to teda sa bežne navštevujeme ale oslava patrí dcére. Takže neviem ale ja by prebrala deti a povedala rodičom kedy si po ne môžu prísť. V tých centrách je to väčšinou časované.

autor
18. aug 2023

@araavdva a to su deti v akom veku? Raz sme uz takto oslavu robili, ale to tam boli s kazdym deckom rodicia cize potom sme platili kazdemu co si objednal (kavy, nealko) a teda celiom sa to vysplhalo. Teraz by som sa rada vyhla tomu platit za rodicov, len vacsinou to kazdy tak berie ze ked je oslava tak ten kto pozyva plati 🤷🏼‍♀️

araavdva
18. aug 2023

teraz má dcéra 7 onedlho bude mať 8 akurát riešim pozvánky, výzdobu a podobne. Kamošky si pozýva na oslavu od 4 rokov. a aj ona tak chodieva kamoškam. Samozrejme chápem, že ono sa to nazbiera keď ešte aj rodičom platíš veci a tak. Preto som rada že u nás to je tak, že deti sa donesú a potom po ne prideme.

nika11103
18. aug 2023

Ahojte ale ono to bolo tak ako baby nado mnou pisu už 25 rokov dozadu . Pamätám si že spolužiačka ešte vtedy na základnej boli sme naozaj prváci a mala oslavu v mekaci . Na riazanskej v ba haha . A presne rodičia nás doviedli a potom po nás došli . Žiadny rodič tam nebol max rodič oslávenkyne tak inkognito občas kukol očkom

araavdva
18. aug 2023

@nika11103 ved toto. Ja si to tak pamatám aj u sestri aj u nás. Nikdy s detmi neostali rodicia.

petulda333
18. aug 2023

Ved povedz rodicom,nech deti dovezu o 15 a pridu po ne o 17 a hotovo. Ak ostanu,tak si zaplatia sami tu kavu. Mozes im ale ku kave ponuknut kusok torty.

portret7
18. aug 2023

Vyries to v pozvanke, kde bude uvedeny zaciatok oslavy a cas, kedy si maju prist deti vyzdvihnut. Snad kazdy pochopi, ze s dospelymi nepocitate. Ak by aj niekto nepochopil, potom by som rodicom pri vstupe pivedala, ze aby sa nehnevali, ale nemozete sa im venovat, pretoze dohliadate na x deti. V tom pripade, nech si zaplatia a viac by ma netrapili. Uz by som iba pozdravila pri odchode😉

pininka1
19. aug 2023

U nás bežne ostávajú ak rodicia ale max dvaja traja a nikdy mi to nevadilo zaplatiť tie kávy, väčšina ale vie ze je na detskej oslave a platia si sami ak sa rozhodnú tam počkať.

sense
19. aug 2023

Rodicia s detmi neostavali. A ani ja som s mojou neostavala. A ked som ostsla kavu dom si zaplatila

basska_b
19. aug 2023

Kamoska mala takto oslavu a na stole pre rodicov boli dzbany s citronadou a panini. Vsetko ostatne uz si museli rodicia kupit sami. Potom nam este z detskej oslavnej mirstnosti doniesli nedojedene hranolky s nugetkami a zvysok torty

slavomira236
19. aug 2023

Syn co chodil vzdy bolu len deti rodicia priviezli a potom prisli. Dcerka teraz bola tak tam bili len 3 dievcata ale istali sme aj mami bolu sme takto dopredu dohodnute ze aj my

slavomira236
19. aug 2023

Kedze som bola s dcerkou a jedla som tortu aj sme pili sampus aj vecera bola tak sme kupili oslavenkini hodnotnejsi darcek ako ked len ide dieta. Mama si to tak proala aby sme tam boli ale pozname sa a stretavame sa a detmi po skolke pravidelne v parky na zmrzlinu chodime na ihrisko

simsalabim
19. aug 2023

Na pozvanku napis - deti si mozete vyzdvihnut o xx. Nech je rodicom jasne, ze tam nemusia byt. A ak dakto ostane, nic im neobjednaj.

autor
19. aug 2023

@simsalabim no ale tomu sa chcem vyhnut, ze oni si nieco objednaju a budu ratat s tym ze to potom zaplatim. Lebo ak s niektorym dietatom pridu 2 rodicia tak tam bude viac rodicov ako deti a ked si da kazdy kavu a mineralku ci colu tak dik 😃

autor
19. aug 2023

Inac vdaka zeny za rady, to s tym uvedenim casu vyzdvihnutia na pozvanke je dobry napad, snad kazdemu dopne, ze tam nemusi byt, aj ked mozno rodicia tych mensich deti tam budu chciet byt.

anjelicek26
19. aug 2023

Rodicia neostavaju... Resp.ked jenejake vystresovane urevane dieta Tak vtedy, Ale Tomas maximalne jednoa zaplatit TU jednu kavu ci mineralku navyse TI Uz rozpocet nerozhodi

autor
19. aug 2023

@anjelicek26 jasne ze mi nevadi zaplatit par kav alebo mineralok, ale vtedy co sme raz robili oslavu, tak tam bolo tolko rodicov kolko deti cize cca 8 poobednavali si aj dake pochutiny a tak. Akoze nie ze byn som bola daka zgrloska, ale teraz mam rozpocet limitovany, takze by som sa chcela vyhnut neprijemnostiam na mieste.

saxana000
19. aug 2023

Casto robim detske oslavy. pri pocte deti 10 a viac pokial nie je zabezpecena animatorka ale maju v prrnenajme telocvicnu skakaci hrad alebo trampolinu ostavaju este 1-2 maminy s maminou oslavenca aby na santiace deti dohliadli.zvacsa su to kamosky ze si.aj pokecaju pri kavicke fotia preberaju darceky a ppdobne ostatni rodicia deti privezu cca o 15.00 na zaciatok a v dohodnuty cas si pre ne pridu.

taminka1986
19. aug 2023

Bezne to robim tak ze donesu deti a potom si po ne pridu. Raz sa stalo ze zostali aj rodicia,povedala som pred zaciatkom ze mozu zostat,ale ja platim kazdemu dospelemu jednu kavu a mineralku. Ostatne konzumne si platia sami. Nikto s tym nemal problem 🙂

katulienocka999
19. aug 2023

My sme tak nedávno boli na oslave 5 ročnej neterke v detskom centre 🙂 ako rodina sme boli prítomní s deťmi ale rodicia deti kamarátov tam neboli..normálne boli dohodnutí,ze kedy ich mali priniesť a kedy mali prísť po nich a úplne v pohode to každí pochopil 🙂