Je to iba môj výkrik do tmy... Ako kedy sme dospeli k tomu že na dcérine narodky ktoré budú o týždeň sa nepozývajú kamošky , neteší sa na návštevu starých rodičov, krstných, hlavne aby tu mala priateľa najlepšie aj prespaním.
Mali ste to podobne u vašich skoro dospelých detí?
Je len o tebe, či to dovolíš. Prespávanie u nedospelej by som nedovolila. Má čas. Najprv škola……
Podla mna je to uplne normalne, ze clovek v puberte/pred dospelostou nechce oslavu s rodinou, ale so svojim frajerom/pripadne kamoskami... :D
@biba_18 v pondelok bude mať 17
bude ofučaná aj keď bude mať oslavu, aj keď nebude mať. ja by som to neriešila a urobila oslavu ako vždy 🙂 ale ako vravím, u môjho dieťaťa to tak fungovalo, nemusí u tvojho. dodnes mu robím tortu na narodeniny, a vždy rovnakú, lebo chce on (má 24) ... s kamarátmi nikdy neoslavoval u nás doma, ani keď bol malý...
To už má dosť to ja by som až do takého veku nerobila nejaká narodeninové oslavi rodinné ak by takyto dospelák chcel oslavu s kamošmi tak mu to splním nech zavolá nech si idú sadnúť niekde však rodina mu môže barz kedy zablahoželať a nemusí sa s toho robiť party
V 17tich má s kamoškami sedieť u vás v obývačke?
V tomto veku sa narodky oslavujú s partiou niekde v mekaci alebo v nejakej pizzerii
Nech má dve oslavy: jedna s rodinou doma, druhá s kým ona chce a kde chce.
a nečekáš, že si chce ešte sfúknuť sviečky na barbie torte, že nie? 😂 Tak ona je k tebe úprimná a ty sa na ňu naštveš... great job, len tak ďalej a na najbližšie narodeniny už ju pravdepodobne ani neuvidíš👍
@dada0902 nerobíme párty iba večerom grilovačku na terase, žiadna hlasná hudba, ani more ľudí Max dve hodinky ale starý rodičia bývajú ďaleko, málo kedy málo kedy chodia preč z domu,.boli pozvaní už dávno, a teraz sa dcéra vykrúca z dohodnutého
vykrútiť sa nedovoľ. s kamoškami môže ísť inokedy ...
Party bolo myslene obrazne nebolo to myslene ze budete mat disco tak jej spravte ako tu vyššie spomínali jednu dohodnutú z rodinou a druhu nech si ide niekde sadnúť alebo nech si zavolá aj kamošku dobrú nech tam s nou je a bude spokojnejšia
@tiezjedna poviem ti jednu príhodu - boli sme na dovolenke a voľačo mu preletelo cez nos (nepamatám si, pre mňa prkotina) - odmietol ísť s nami, ofučaný až strach - ok, išli sme sami - keď sme sa vrátili on smutne "škoda že som nešiel s vami" - pretože decká to tak majú - raz platí to a potom niečo iné...
Divné by bolo,keby 17 ročná chcela oslavovať s fotrovcami a širokou rodinou a nie s kamošmi a s frajerom.Je to úplne normálne.Uz nie je dieta
@pribinak nikde som napísala že má sedieť doma v obývačke, s partiu sa stretáva iba minimálne od kedy je zaľúbená. Jej priateľ príde na grilovačku a idú osláviť narodky ešte zvlášť spolu
Však ideálna príležitosť pribrať frajera do rodiny, neviem či už sa zoznamoval so starými rodičmi a spol., ale ak nie, tak prečo nie teraz a ak už sa poznajú tak už vôbec nevidím dôvod prečo to neskĺbiť a kľudne aj s tým, že prespí... to že nechce pozývať kamošky na oslavu domov mi príde normálne
Ved ma 17
Na 17tku som sla s frajerom mimo Slovenska, vlastne aj skor. Ale ano, ja som sa tesila aj na svoju rodinu 🙂 pozvite ho.
Teraz čítam, že príde na grilovačku, tak potom neviem kde je problém vlastne, asi sa proste len nevypytovať či sa teší na starkých 😅 ja inak každú moju oslavu tak nejak skôr pretrpím akoby som si to užila, od puberty až dodnes a nie je to o tom, že by som tých ľudí nemala rada...
ale inak chlapec odvážny že sa ide aj s babkami stretávať 😂😂
neviem ako to maju ostatne tu ale co si pamatam na sebe aj na kamoskach vzdy ked prisiel nejaky frajer do ktoreho sme boli zamilovane az po usi cely svet okolo sa zastavi a existoval len on. ano je to kravina ale proste hormony v tomto veku tak funguju. aj ked nie u kazdeho ked berieme do uvahy rozne emocne spektrum roznych ludi a schopnost przivania.
chapem ze ta to stve ale u nej je skratka teraz N.:1 on a s tym nic neurobis. nase kamaratstva aj rodiny to prezili. vyrastli sme priority sa pomenili. ale presli sme si tym
@biba_18 ona nechce nikam s kamoškami, iba s priateľom, najlepšia kamarátka dostala štipko študuje v zahraničí ako módna návrhárka, vybrali iba pár nadaných študentov z niekoľko sto prihlasených. Druhá s ktorou sedeli spolu zle znášala internát a zmenila školu. Postupne sa prestali stýkať.
mladý príde k vám, narodky pretrpí ale bude prítomná ... a o rok už bude v pohode ...
@nyusika ako tá prespavačka nie je hlavná výhra, dcéra má spoločnú izbu s mladším súrodencom (poschodová posteľ )a v obývačke na gauči budú späť babka s dedkom.
Ved má 17 rokov. My sme s mužom oslavovali moju 18 a jeho 20 spolu, keďže sme narodení v ten istý den. Bola tam moja rodina a aj jeho, od rána sa varil guláš, opekalo sa... Doteraz na to spomíname...
Hľadáš problém kde nie je.
nie, my sme mali inú výchovu. no ale pubertiaci...