Oslava na chate

22. jún 2022

Dobry den. Detom som pripravila od detstva vela oslav narodenin, ale tato bude netradičná. Budeme ju mat na chate, cize syn pride poobede s dvoma kamaratmi v piatok s muzom, prespia tam. Ja pridem z prace v sobotu. Vtedy poobede dame aj tortu. Chcem sa spytat co by som mohla pripravit na piatok na jedenie, vecera, a na sobotu obed? Nejako mi dochadzaju napady. Deti budu mat 13 rokov.

matullienka
22. jún 2022

Ja by som na večeru nechala nech si opecu špekáčiky a v sobotu na obed ugrilovat nejaké mäsko

viestta
22. jún 2022

Však v piatok chlapska jazda pri ohni a opekacka, čo ine? A v sobotu nech si spravia spagety

0silvia0
22. jún 2022

13 rocnym chalanom vecer nieco na opekanie a v sobotu jednoducho burgre. To maju chalani radi, v bille kup burgrove zemle, zeleninu, maso a je to.

aurorastone
22. jún 2022

Guláš? 😁

elizabet173
22. jún 2022

ja by som to nechala na chlapov, nech grilujú, veď ty si v sobotu v práci

ciarraa
22. jún 2022

Veceru by som odbila opekackou, to by sa im mohlo pacit a na obed to je asi jedno, mozno aj ten gulasik by nebol zly alebo by si mohli pogrilovat

pinkgirl
22. jún 2022

Ide s nimi tvoj muž, tak nech sa postará. Kľudne si môžu večer slaninu opiecť k tomu kyslé pochutiny a chlieb a v sobotu môžu spolu navariť guláš - a nemusí byť ako z 4* restiky, stačí taký chlapsko-chalansky nech sa aj mladí zapoja. To zvládnu a ešte budú spomínať ako spolu varili a bolo im fajne.