Ahojte baby , idem sa s vami poradiť, pohádali sme sa s manželom veľmi , on spravil chybu ale ja som samozrejme tá zlá..
Chcela som robiť oslavu synovych 4narodenin s mojou rodinou a jeho rodinou mimo nášho domu , pretože je veľa detí v rodine a aj kvôli bordelu ,upratovaniu a občerstveniu že len na jeden krát sa bude riešiť všetko
Muž navrhol že svokor bude oslavovať že šak syn tam bude tiež oslavovať , že budeme u nich samozrejme občerstvenie a všetko prispejeme,pomôžeme ..no oni to pochopili tak že oni prídu k nám , a tam nastal problém ..muž im to nevyhovoril ,to má nahnevalo , pretože jeho návrh bol že bude oslavovať syn u nich a naši dôjdu potom len k nám ..
Aby ste vedeli ja mám dobrý vzťah s jeho rodinou , tak isto nič proti nim nemám vôbec ale môjmu muzovi je.e keď má prísť jeho rodina ,doslova ,on by najradšej aj vymaľoval komplet celý dom kvôli tomu , to je neskutočne čo robí ..kvôli našim nie, kvôli jeho rodine ano, popritom neviem má normálnu rodinu.
Naozaj akoze proti nim nič , ono tam ide o môjho muža.. neskutočne sme sa pohádali kvôli tomu lebo viem že zas nervy to budú ,zato som si zvykla radšej v podniku robiť oslavu ..neviem ako z toho von máme tichu domácnosť, všetko nechal na mňa darčeky, torty všetko a ponúkne sa že vybaví jednu vec a ešte aj to doj.be..
@cicikmicik drzala by som sa prvotneho planu.
Proste by som vybrala priestor a urobila oslavu mimo domu. Dala to vsetkym vediet a problem vyrieseny. Svokrovi mozete ist dodatocne zagratulovat k nemu domov.. Presad si prvotny plan a vybavene. Normalne aj svokrovcom povedz, ze od zaciatku to tak bolo naplanovane, len ste sa s muzom nepochopili.. Vybavene.
zavolaj svokre ze doslo k nedorozumeniu ze oslava bude tam a tam a ci sa chcu zlucit aj so svokrom ...
Lenže on zo mňa robí sprostu , neskutočne sme sa pohádali kvôli tomu , popritom to on dovrzal ,mál nechať pôvodný plán
Naco z toho robis svadbu? Naco oslavu v podniku? Ved to je 4r deculo...objednaj tortu, uvar jednoduchy obed (vyvar, pecene maso, zemiaky, zelenina) a vybavene..co z toho taku dramu vytvaras..
@dadis ono tam nejde o to občerstvenie, ide o to že čo z toho vytvára môj muž pred tým ako majú prísť , tu nejde o občerstvenie ani o nich samých dokonca
@cicikmicik A co take robi?
@elviku11 sa ti povie , ale tie nadávky, poznámky a všetko okolo toho čo musíme s deťmi počúvať
ved si usetrila, tortu daj upiect, urob chlebicky, nasyp chipsy a je to, ved to nie je 50tka, ale oslava 4 rokov
ja ti celkom rozumiem. zbytocny stres, krik, namaha a pokazena nalada. povedz ze poslednykrat a ze nech ti da presny rozpis co od teba ocakava. to spravis a zvysok cospravi on je na nom. tiez by som bola nasrata. mala som podobnu mamu, ta este aj pivnicu upratovala, lebo navsteva urcite bude kontrolovat kuty v kotolni och. vsetci sme boli vzdy dohadani, nafucani
@dadis vsak kazdy nech si oslavi narodeniny, ako chce, nie? Ja tiez nie som fanusik velkych ceremonii, ale napriklad bratranec robi pre svoju malu dceru od jej 1.roka velku oslavu za ucasti celej rodiny. Myslim, ze otazka nestoji na tom, ci je alebo nie je spravne robit oslavu...
nech ti zaplatí aspoň upratovačku, alebo nech potom po oslave uprace on. Ja ťa chápem, ale nejak to musíš raz prekusnúť a druhý krát spravíš oslavu podľa seba a hotovo
@cicikmicik Dajte urobiť tortu, salámovo, šunkovy tanier , slané a kto príde , príde a hlavne nerobte z oslavy stres. Nechajte tomu voľny priebeh, nech si to manžel užije, keď to tak zorganizoval.Doležite aby mal maly tortu a hračku.✊🍀
@macikovaiveta on to tak nechcel zorganizovať , oni to zle pochopili a už mu bolo blbé povedať že to inak myslel a tým pádom sme sa pohádali , a nechce si priznať nič , že on im nič nebude vravieť pretože sa urazia..on sám tu oslavu nechcel u nás doma
A tak pri takýchto rodinných oslavách je to podľa mňa aj najlepšie si zajednať nejaký ten priestor ak je možnosť. Ani sa nenabeháš ako keď si doma a môžeš si oslavu aj užiť
@eliaska101 určite ano ja som vždy za, a aj kvôli mojej rodine , moja sestra má veľmi divoké deti to im stále musíš byť za pätami aby niečo nerozbili , nevyviedli , nemáme na to nervy ani jeden ..
Ďalšia vec , musíš sa postarať o dve torty keď sa jedná o dve oslavy zvlášť , dvoje občerstvenie a všetko veď to nie je len tak a on to veľmi dobre vie len mu je blbé povedať im že to zle pochopili, radšej mne vynada a sa so mnou dokrvi rozhada
@cicikmicik A čo tak trochu odložiť oslavu , získať čas.🤷♀️
@cicikmicik tak objednaj priestory a výbav to tam a všetkých ibvolaj že nech prídu tam. A svorkor nech si robí svoju oslavu.