Oslava krstniny

12. aug 2022

Ahojte, viete sa podeliť s foto z vašej oslavy krstnin? Rada by som sa inšpirovala, nakoľko nás to o mesiac čaká prvýkrát 🙂 ďakujem moc

uriva
12. aug 2022

Akože myslíš výzdoba/jedlo/oblečenie/darčeky...? Normálne sme krstili, ešte cez kovid s rúškami, v kostole, oblečení slušne a potom sme šli domov, posedeli pri koláčiku s tortou a káve ako na hocakej rodinnej oslave, balóny ani výzdoba nič, načo, nepotrebujeme k zábave. Ďalšie dieťa sme boli nie doma, ale sa najesť v reštike, znova, výzdoba nebola, len jedlo + torta, posedeli a šli sme. Foto mám dieťaťa a z kostola, to nepotrebuješ vidieť, je to rovnaké ako u všetkých detí.

jaskolka
12. aug 2022

Syna sme krstili počas prísnych opatrení počas covidu, v cerkvi sme mali ruska, boli sme len my s manželom, krstni rodičia a farár s miništrantom. Hostinu sme mali doma v obývačke, objednali sme catering, vsetko nám priviezli a potom odviezli, koláče a tortu torz sme normálne vopred objednali v cukrárni.
Dcéra už bola krstena mimo toho najhoršieho covid obdobia, minulý mesiac sme mali. Čože rozdiel bol v tom, že na obrade už nás bolo viac, aj naši súrodenci, babka, a najlepšia kamarátka. A hostina už bola v reštaurácii, mali sme 20 ľudí, o jedlo sa už starali tam.

minutka
12. aug 2022

Pozri pinterest

autor
12. aug 2022

My plánujeme hostinu v reštaurácii po obrade v kostole 🙂 len neviem, čo všetko sa “oplatí a neoplatí” pripraviť. Či sa teraz robia nejaké veľké oslavy alebo tak… takže keď hostia ( moji a manželovi súrodenci + babičky a dedkovia) dostanú polievku a hlavný chod, stačí nejaký koláčik , príp. torta? Káva , nejaký alkohol určite

autor
12. aug 2022

@minutka pozriem nejaké inšpirácie , ale tam je všetko tak prehnane honosné 😁

borka168
12. aug 2022

Ahaa takto, no my sme mali klasiku kuraci vyvar a hlavne jedno. Poobede bola kava a pokrajali sme tortu. Okrem toho na stoloch boli cely čas Čipsy, tyčinky, korbace q koláče. No a vedľa na stole bolo položené alko a nealko a kto chcel si bral na co mal chuť. Keď hostia odchádzali ako poďakovanie dostali fľašu vína a malú krabicku s kolacmi

jaskolka
12. aug 2022

Je to všetko na vás a na finančných možnostiach, ale máte. Je úplne v poriadku urobiť pohostenie ako obed, káva, koláčik,s jedným balónom a rovnako aj obrovskú honosnu oslavu s výzdobou ako na svadbu.
My sme mali v oboch prípadoch prípitok, polievku, hlavne jedlo, a koláče na stoloch, kávu kto chcel, si dal.
No a nejaké vody na stole, víno a par fllias vodky sme mali, boli na, stoloch aj slané drobnosti ako tyčinky, arašídy.
A tiež sne dávali malú vysluzku.

autor
12. aug 2022

@borka168 vyslužky 🙏🏼 Zabudla som , to určite dáme

autor
12. aug 2022

@jaskolka áno ale keď to bábätko z tej honosnej oslavy aj tak nič nemá, iba 2-3 fotky 💁‍♀️ A peniaze v lufte

jaskolka
12. aug 2022

Veď práve o to ide, že bábätku je to fuk, to skôr sa robí "pre iných" 😉

borka168
12. aug 2022

Nám sa všetko vrátilo co sme dali do hostiny a ešte ostalo aj navyše a to sme odlozili malej

evkamotka
12. aug 2022

Vyzdoba-restike dom napisala, nech spravia modru. Prekvapko pre všetkých, ja som sa tym nijako nezatazovala. Oni to maju v popise prace. Polievka, druhe, torta, kava, alkohol. Ziadne vysluzky, nebola to svadba. Ani nebolo z čoho dat, torta sa dost zjedla. Doniesli sme si len tu tortu a cesnakove slimaciky, syrove nite
Konkretne menu vratane pripitkov a pod ti iste povedia priamo v podniku, povedia moznosti/co si zvycajne ludia davaju

katulienocka999
12. aug 2022

Foto nemám, ked sme my krstili maleho nebol kovid, takze po krste sme sli do rezervovanej restiky kde uz oni ozdobili stol podla svojho uvazenia, mali sme polievku, druhe, kolacik, alko-nealko, kavu a maly dostal tortu tak aj ta sa nakrajala 😊 a boli aj vysluzky, nie velke.. Nechcela som aaale mamka, ze musia byť 😂 boli sme iba najbližšia rodina, tj, my, babky, súrodenci s rodinou 😊

dididudu
12. aug 2022

Tu sa pripnem nas tiez cakaju krstiny

autor
12. aug 2022

@katulienocka999 tiež chce vyslužky hlavne moja mamina 😁 ale 10 krabičiek koláčikov prežijeme

queeninthenorth
12. aug 2022

My máme krstiny o dva týždne 🙂 mame v pláne slávnostný obed v reštike kde nám výzdobu stola spravia oni a my už iba zopár balónov dovlečeme, ako ďalšie pohostenie budeme mat tortu, Korbáčiky, pagáče a mini moravské koláčiky plus samozrejme nealko a nejaké to alko, výslužky mi napríklad nechystáme 🙂

dada0902
12. aug 2022

My budeme mat teraz 20 tiež pozivame na obed v restike stôl vyzdobia čiže nám do dievčenskej farby nejak extra to neriešim ako bude tak bude tortu zákusky im donesieme o ostatné sa postarajú oni oblečiem ju do šiat plus sme jej dali spraviť košieľku a sviečku treba tiež dáme vyslusku par zákuskov

dididudu
12. aug 2022

My tiez vyslusky nejdeme davat.. Zriadili sme obed tortu dake slane pagace a ine blbosti budu na stole.. Nealko a aj alkk kto bude chcieť kava samozrejme a tod vse

zuzuliatko18
12. aug 2022

My sme Mali teda oslavu doma (u znamych v rodinnom dome) kvoli zahrade, jedlo sme objednali v restauracii ako take oblozene misy s roznymi druhmi masa), boli tam rezne aj dusene maso, tak si kazdy vybral. Torta, pizzove slimaky a podobne drobnosti boli, no uz sa velmi nezjedli.