Oslava 50tky s kolegyňami

4. apr 2023

Ahojte, chcem vedieť Váš názor...mám 6 kolegýň, vek 45-70 rokov...3 z nich sú už vlastne bývalé kolegyne - dôchodkyne, ale sem tam sa stretávame. Kolegyne boli zvyknuté cca 10-20 rokov dozadu oslavovať okrúhliny vo veľkom...kopec jedla, tanec, super zábava. Stále na to spomínajú. Ja som nedávno dosiahla 50- ku a tak som všetkých 6 pozvala do reštaurácie...dopredu som si zajednala stôl, krásne mi ho prichystali. Objednala som im obed (každá si vybrala,čo chcela), samozrejme prípitok proseco (dokopy 3 fľaše), káva a koláče...sedeli sme cca 4 hodiny,lebo bola dobrá debata a nechcelo sa im ísť. Popri tom som sa ich pýtala,čo by si ešte dali,že objednám zmrlinové poháre,ale nechceli...celkovo ma to vyšlo 160€...
Musela som to tu rozpisovať,aby ste boli v obraze...
Po istom čase som sa dozvedela,že jedna z kolegýň povedala, že to bola oslava o ničom, že porcie slabé,že jedlo musela po tanieri naháňať. Že bola hladná. A že bola na inej oslave a tam sa tak prežrala (citujem), že si musela dať pivo na pretrávenie.
Chcem sa spýtať, ako to máte s oslavami v práci vy. Tiež oslavujete vo veľkom? Ďakujem za odpovede..

babababka
4. apr 2023

Vždy budú nespokojenci.Každému sa nedá vyhovieť.Ja budem mať 60-ku za chvíľu.Bude nás 14.Idem do toho s tým,že každému neulahodím.Ak sa väčšina dobre zabaví,tak budem spokojná.

janinah
4. apr 2023

Môžem vedieť aký darček si od nich dostala?

luccija
4. apr 2023

Tak niektorí ľudia, keď nemajú aspoň zlcnikovy záchvat tak to nie je oslava a nie sú najedeni🙂
Kašli na to

kvietok2012
4. apr 2023

Ked som mala 40tku tak som priniesla studenu misu, pagace a tortu.u nas je to tak zaužívane,ze kazda nieco prinesie, tak som sa len "pridala". Oslavu nerobime, kazda sa popri praci ponukne.

mk1111111111
4. apr 2023

Ze Ta to trapi, pohostila si? Pohostila. Ak sa jej nepacilo, jej problem

muchotrafka298
4. apr 2023

U nas to zauzivane nie je a okrem toho nemam az take skvele vztahy s kolegami, aby som 40 ludi v restike hostila. Kto chce nieco donesie. Ja po par skusenostiach uz nenosim nic, nikto mi ani negratuluje. Som s tym OK, neriesim to.

moze
4. apr 2023

Ja by som sa na to bud vykaslala a prehodnotila vztah k dotycnej kolegyni, alebo by som sa s nou o tom porozpravala medzi 4 ocami. Ze si sa to a to dozvedela a ze ta mrzi, ze taketo veci rozprava, pretoze si chcela, aby sa citili dobre a vsetko bolo podla tvojich a ich predstav. Nech sa spamata. A ano, je to od nej sproste. Mala si usta otvorit vtedy a ak mala hlupy pocit, lebo si to platila ty, mohla si to navyse zaplatit sama.

daniela2202
4. apr 2023

Žiadne oslavy, v práci sú kolegyne a bodka.

mircalla
4. apr 2023

Ja neoslavujem. Ale stazovat sa a hodnotit oslavu podla porcii je dost primitivne. Ide predsa o spolocne straveny cas, nie o to, ci ma maso na pol taniera. Kolegyna ma asi 120 kil a zije len pre jedlo tipujem. Pretoze tie vyjadrenia by sedeli
Uz by som ju nepozvala. Ja neoslavujem vobec, nemam to rada

davidofff
4. apr 2023

Nie neoslavujeme takto vôbec .a tvoja kolegyňa je pekne falošná mrcha ktorá ohovára poza c hrbát.tionem si že tebe to nepovedala .ale ostatným neznášam takýto ľudí.a u mňa by akoncila

milenke
8. apr 2023

No to je krava...😅 Ponaučenie do budúcna že takto sa pozívajú len kamarátky...určite nie obyčajne kolegine