Ahojte maminky. Idem si k Vám po radu. Prosím poraďte, čo by som mala kúpiť sestre k jej 40tke. Nič mi nenapadá a sestra nechce povedať, čo také by jej urobilo radosť. Vopred Vám všetkým ďakujem 🙂
My sme si s najlepšou kamoškou, ktorá mi je ako sestra kúpili na naše 40 wellness víkend - dámsku jazdu.
závisí od toho čo má rada....ja som kamoške na 40-tku kupovala také to veľké závesné hojdacie kreslo...veľmi po ňom túžila ale bolo jej ľúto dať za to vyše 300 eur...
Sperk? Kávovar? Pobyt v Tatrach?
@ferula nabytok nie, pokial nema velky dom ze by sa jej hodilo niekde, napriklad kebyze mne do bytu kupi niekto nevyziadany kus nabytku asi ho poslem spat aj s tym nabytkom
Ja som kúpila svagrinke kabelku
urcite pobyt, alebo poukaz na kozmetiku, do parfumerie
@katulienkax nad nabytkom ani neuvazujem :D kazdy ma iny styl 🙂
@martinka13 dakujem za tip 🙂
@ferula a si si istá, že túži po darčeku? Ja som všetkým nakázala, že nič nechcem. Aj tak som dostala peknú kyticu, ale s tým som bola ok. Tá odkvitla a už je tatam. Od jednej príbuznej, ktorá moje prianie nerešpektovala, som dostala síce dar, ktorý mi bol aj tak na prd, lebo ak by som také niečo potrebovala, tak si to jednoducho kúpim a nečakám na oslavu svojej 40tky. Takže som ho už aj posunula ďalej🤷. Možno moje želanie nedostať nič vychádza z toho, že tiež mám 3 deti a bývame v byte a každá vec navyše tu proste zavadzia... To len tak na zamyslenie. Ak si si istá, že sestra dar očakáva, tak jasné, to je iná téma.
ja som som to vyriešila predĺženým víkendom v Zakopanom cez advent, na ktorý ideme aj my 🙂 apartmán pre 8 🙂 potešilo a už sa tešíme na Vianočnú atmosféru
@ferula
aky mas budget ?