Ahojte,oslavujete narodeniny,aj ked nie sú okrúhle s rodinou,kamarátmi?
@dasenka13 áno, oslavujeme každé jedne narodeniny
Áno, neokrúhle väčšinou v menšom rodinnom kruhu, menej formálne - grilovačka, guláš party, posedenie doma a okrúhle vo väčšom kurhu, zvyčajne slávnostný obed v reštaurácii... S kamarátmi ja narodky oslavujem málokedy, mám ich v sviatočnom čase, ktorý každý trávi s rodinou, ale ostatných kamarátov narodeniny ako kedy, ako sa podarí 😊
Okruhle restika ci catering, normalne s kamoskami ci rodinou, ako vyjde...
Oslavujeme doma s rodinou každé jedny okrúhle so širšou rodinou v restauracii
Jasné, vždy, aj meniny. V rodine môjho muža sa oslavuje každý "prd".
@elizabet173 😂 Aj mňa porážalo, ale už som si zvykla.
@h2 my sme oslavy menín už zatrhli. Tak isto oslavy typu sesternica, sestra starej mamy a podobne... mali sme pomaly 2 oslavy každý mesiac
@dasenka13 záleží akí ste si blízki. Ja s blízkymi priateľmi (tj s nami dokopy cca 10 ľudí) oslavujem narodeniny každý rok. Či už si niečo ugrilujeme, alebo spravíme len chlebíčky. Ako sme všetci zamestnaní a postupne si zakladáme rodiny, nie je už toľko času na stretávanie sa tak často, ako by sme chceli, tak aspoň narodeninami si to trochu kompenzujeme. 🙂 keď sú okrúhle narodeniny, tak riešime aj chatu.
S najblizsou rodinou. Ako obycajna navsteva...len je k tomu darcek. ;D
@dasenka13 ako kedy, niekedy to vyslo, ze sme mali poriadnu opekacku kazdy rok, ale posledne roky sa mi nechce 😂 tak len strngneme s muzom doma, pripadne dame mensi vyjazd na pivo aj s kamosmi, mne to staci, nepotrpim si
Jeden z mojich byvalych partnerov to mal tak, ze u nich sa doslova kazdy "prd" oslavoval, ako tu niekto pisal. Ich bolo dost vela a fakt to bolo unavne, ze kazdy tyzden pomaly niekam ist, vymyslat darcek a neviem co. Lebo meniny tetky z tretieho kolena, narodeniny bratranca z piateho kolena a oslava v kulturnom dome stryka z osemnasteho. Ja som introvert, nemam rada navstevy a chcem mat aj svoj klud. Obcas je to fajn, ze niekam ist, porozpravat sa a tak, ale nie kazdu sobotu alebo nedelu /u nich boli oslavy aj v nedele/.
Ano. S rodinou