Mám takú dilemu ..chystám sa robiť oslavu svojich 30tich narodenín, lenže s mužovou sestrou (švagrinou) nemáme vôbec dobré vzťahy, patrí sa mi ju pozvať alebo je to na mne, koho si pozvem je moja vec? Neviem ako na to môžu reagovať svokrovci 🤷🏻♀️
Podla toho co znamena nemame dobre vztahy. Ci je medzi vami otvoreny konflikt, alebo si len nesedite. Na oslavy sa pozyvaju aj ludia kt nie su az taky blizky, ci uz so slusnosti, aby bol klud v rodine, alebo v snahe vztahy naprvit, vylepsit.
na oslavu sa pozyvaju len ludia kt mas rada-tvoja oslava ..tu ide slusnost stranou ... nieje to rodinna oslava su to tvoje narodeniny a ty si urcujes kto tam bude ...
mne chodia blahoželať len rodičia a svokrovci (obed, zákusok...) Ani náhodou volať švagra, švagrinú... Myslím si, že všetci veľmi dobre vedia ako to je 😉 Môj vzácny čas trávim tak, ako ja chcem...
Asi aj tie narodeninové nuansy zruším 👍
Ja by som ju pre pokoj v rodine pozvala. Ale zalezalo by na tom, ci tam je konflikt alebo len ste si nesadli. Par hodin vydrzis, lebo ked ju nepozves, vyvola to len dalsie neprijemnosti v rodine.
Na oslave svagrina memusi byt, aj keby ste mali dobre vztahy, ale pokial ich mas dve, tak nie jednu pozvat a druhu nie, alebo svagra, bud pozvi vsetkych, alebo nikoho, ale vseobecne surodenci tvojho muza na tvojej 30 tke byt nemusia.
Ja sa roky nebavim so švagrinou, proste sme si nesadli, lebo je to zlá závistlivá osoba, a ani na jednu z našich osláv ju nikdy nepozývam😁 a čo nato svokrovci nič, nerieš, je to tvoja oslava. Moja svokra kvôli tomu aj plakala ale čo sa dá robiť keď je niekto mimo 🤣 nerieš naozaj, nepozývaj ju ak si to nemas užiť a byt v napätí medzi ňou a tebou
HM, je rozdiel či len rozhodene vzťahy , alebo bol nejaký konflikt, jej nejaké cielené útoky,prejavy.
Je to tvoja vec, tvoja oslava. Ako dopadnú vzťahy po oslave, to už nevieme.